Lightronics-armatuur-sgr-content-2
SGR

SGR

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. Het Schiedamse Gracht-armatuur (SGR) is het bewijs dat een klassiek ogend armatuur ook voor energiebesparing en een goede lichtopbrengst kan zorgen. De SGR is zeer geschikt voor onder meer woonwijken en vakantieparken. De LED-straatverlichting is slagvast (IK09) en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK09 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Recreatie, Binnen de bebouwde kom, Vakantieparken

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, ijsmotief

Kleur
RAL 9005

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Antieke lichtmast versterkt authentieke sfeer

ANTIEKO MAST

Verlichting is sfeerbepalend in het straatbeeld. De klassieke uitstraling van de SGR kan extra worden benadrukt door het armatuur toe te passen op een mast of muuruithouder in overeenkomstige, authentieke stijl. Zowel in een moderne als klassieke omgeving komen deze sfeervolle verlichtingscombinaties goed tot hun recht.

DOWNLOAD LEAFLET
Lightronics-geenfoto
Lightronics-armatuur-sgr-content-1

DE VOORDELEN VAN DE SGR

Klassieke uitstraling met moderne techniek

SGR combineert een nostalgische uitstraling met de voordelen van moderne techniek. SGR is geschikt voor UniCliq: een uniek systeem waarmee de meest up-to-date LED-lichtoplossingen eenvoudig en snel kunnen worden ge├»mplementeerd in bestaande armaturen. Dat is kosteneffici├źnt en duurzaam. Bovendien verandert het uiterlijk van het armatuur niet waardoor ook het karakter van een wijk of straat behouden blijft. Klassiek ontmoet modern.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Optimale lichtspreiding

Het PRT-armatuur is bijzonder decoratief in het straatbeeld. De variant op de kegelvorm biedt veel mogelijkheden als straat- en terreinverlichting. Dankzij goede spiegeltechniek levert het armatuur optimale lichtspreiding.

Flexibel in vorm en functie

De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap en is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen. Doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden, biedt de PRUNUS licht waar en wanneer gewenst in de openbare ruimte.

Klassiek en karaktervol

De Oude Maastrichtse Armatuur (OMA) laat oude tijden herleven en geeft de openbare ruimte een nostalgische uitstraling. Het klassieke armatuur met koperen bovenkap combineert een karaktervolle uitstraling met moderne lichttechniek.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland