Lightronics HTA armaturen in een woonwijk

HTA

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

De HTA is een hangend armatuur met een robuuste uitstraling die degelijkheid en multifunctionaliteit combineert. De HTA (Hangend Tulp Armatuur) maakt deel uit van de GAM- en MAK-familie. Dat is te zien aan de vormgeving en de brede toepasbaarheid. Dankzij een perfecte lichttechniek is de HTA een optimaal renderende verlichtingsoplossing voor dorpskernen. Het pendelarmatuur is waterdicht (IP65) en slagvast (IK10).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Woonstraat

Armatuur type
Hangend armatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Kleur
RAL 9005

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 800 tot 4860

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics HTA armaturen langs een weg in een woonwijk

De voordelen van HTA

KLASSIEKE UITSTRALING MET MODERNE TECHNIEK

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De HTA (Hangend Tulp Armatuur) heeft een robuuste uitstraling die degelijkheid en multifunctionaliteit verenigt. Bovendien combineert HTA een bijzondere uitstraling met de voordelen van moderne techniek en LED-oplossingen.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Speelse vormgeving

Het PTK-armatuur is verrassend en origineel. Het robuuste tulpmodel met klassieke lijnen springt direct in het oog. De speelse en eigenzinnige vormgeving maakt variatie in het straatbeeld mogelijk. De lichtkap heeft een ijsmotief.

Klassiek en karaktervol

GAM (Groot Armatuur Margriet) is een opvallende verschijning die tot zijn recht komt op karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. De naam Margriet heeft betrekking op de bloemvorm waarvan de lichtbron het hart is.

Design met oog voor detail

De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur, verkrijgbaar met vier verschillende lichtkappen. Het armatuur is breed toepasbaar in de openbare ruimte en kan ook worden voorzien van een koppelstuk voor kabeloverspanning.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg