Lightronics-armatuur-columba-content-1
COLUMBA

COLUMBA

DECORATIEF EN ELEGANT

Paaltoparmatuur COLUMBA is afgeleid van het AMPULLA armatuur, het verschil zit hem in de bolle bovenkap. De lichtbron heeft een hogere positie dan bij de meeste kegelarmaturen. Doel daarvan is om de lichthinder voor verkeer en lichtvervuiling zoveel mogelijk te beperken, met behoud van een hoge lichtopbrengst. Dat maakt COLUMBA geschikt als verlichting voor onder meer fietspaden, parkeerterreinen, pleinen en woonwijken. Het paaltoparmatuur is waterdicht (IP65) en slagvast (IK09).

Beknopt overzicht
IP65 IK09 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Parkeerterrein, Parkeerterrein, Parkeerplaats

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, Helder met streeppatroon

Kleur
RAL 9007

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-geenfoto

De voordelen van COLUMBA

VOORKOM LICHTHINDER

COLUMBA beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon. COLUMBA heeft een uitstekende lichttechniek, hiermee bent u verzekerd van energiebesparing en goede fotometrische prestaties. Daarnaast geeft het decoratieve COLUMBA-armatuur een bijzonder accent aan de leefomgeving.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Diverse vormen

De PRUNUS F heeft een bijzondere verschijningsvorm en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de openbare ruimte. Het rondarmatuur is leverbaar in vier varianten. De lichtkap maakt dat zij van elkaar verschillen.

Decoratief en elegant

Het decoratieve AMPULLA-armatuur beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland