Lightronics-armatuur-ampulla-content-1
AMPULLA

AMPULLA

DECORATIEF EN ELEGANT

Het decoratieve AMPULLA-armatuur beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon. AMPULLA heeft een uitstekende lichttechniek, hiermee bent u verzekerd van energiebesparing en goede fotometrische prestaties. Dat maakt het kegelarmatuur geschikt als verlichting voor onder meer fietspaden, parkeerterreinen, pleinen en woonwijken. AMPULLA is slagvast (IK09) en is bestand tegen schokken van 10J (IK09).

Beknopt overzicht
IP65 IK09 Easylight Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Vakantieparken, Sport, Parkeerterrein, Parkeerterrein, Treinstation, Parkeerplaats

Armatuur type
Kegelarmatuur

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat, Helder met streeppatroon

Kleur
RAL 9007

Behuizing
Aluminium gecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-ampulla-content-2

De voordelen van AMPULLA

LICHTHINDER VOORKOMEN

De AMPULLA combineert kwaliteit met design: de luxe kegelarmatuur is herkenbaar aan de heldere lichtkap met getextureerde banen, die bijdragen aan het prachtige lichtbeeld. De AMPULLA heeft het LED Performance keurmerk van DEKRA, een kwaliteitskeurmerk dat betrekking heeft op zowel de levensverwachting en kleurstabiliteit als op de elektrische veiligheid van het product. Door de relatieve lichtpunthoogte van vier meter worden lichthinder en lichtvervuiling tot een minimum teruggebracht.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Decoratief en elegant

LUZ is een modern vormgegeven LED-armatuur voor straat en terrein. Het decoratieve armatuur is voorzien van een opticaschaal. Deze minimaliseert lichtvervuiling en lichthinder, met behoud van een goede lichtopbrengst.

Functioneel compleet

Van woonstraat tot toegangsweg: de BRISA maakt het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA heeft specifieke varianten voor oversteekplaatsen, fietspaden en om flora en fauna te beschermen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland