Lightronics_header_BART

BART

Moderne lichttechnologie

Het BART-paaltoparmatuur combineert een herkenbare, strakke vorm met moderne lichttechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld zonder verblinding, in combinatie met een hoog rendement. De LED straat- of terreinverlichting is geschikt voor fietspaden, parkeerterreinen, pleinen, stadscentra, woonwijken en straten met brede straatprofielen. Het LED kegelarmatuur is vandalismebestendig (IK10) en bestand tegen invloeden van buitenaf (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Easylight Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Woonstraat

Armatuur type
Kegelarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, frosted

Kleur
RAL 7038, RAL 9005

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics Bart armaturen langs een fietspad

De voordelen van BART

FUNCTIONEEL EN RECYCLEBAAR

BART is een volledig cradle-to-cradle-armatuur. Dat betekent dat alle componenten volledig recyclebaar zijn. Dat past in de ambitie van Lightronics om bij te dragen aan een circulaire economie, waarbij afval niet bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. Lightronics wil in de toekomst 100% circulair zijn.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Verledden met Unicliq, uw armatuur een tweede leven

BESPAAR DIRECT

Met de retrofit-oplossing van Lightronics voor profiteert u direct van de voordelen van energiezuinige LED’s zonder dat u het complete armatuur hoeft te vervangen. Lightronics levert een Unicliq-unitplaat die is voorzien van een driver, LED’s en lenzen voor een optimale sturing van het licht. 

Deze universele unitplaat kan eenvoudig en zonder gereedschap worden uitgewisseld met de unitplaat in het bestaande armatuur. Daardoor is het niet nodig om te investeren in nieuwe masten en armaturen. Tevens verandert de verschijningsvorm van het armatuur niet waardoor het karakter van een wijk en straat behouden blijft.

NEEM CONTACT MET ONS OP GA NAAR DE UNICLIQ PAGINA
Lightronics PHW armaturen in een woonwijk
Lightronics uitbelicht Bart Zoetermeer
UITBELICHT

Energiezuinige BART-armaturen in gemeente Zoetermeer

De gemeente Zoetermeer stapt over op LED-verlichting om energiebesparing te realiseren en de doelstellingen uit het Energieakkoord te behalen.

LEES MAGAZINE

Alternatieve armaturen

Decoratief en elegant

Het decoratieve AMPULLA-armatuur beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon.

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Decoratief en elegant

LUZ is een modern vormgegeven LED-armatuur voor straat en terrein. Het decoratieve armatuur is voorzien van een opticaschaal. Deze minimaliseert lichtvervuiling en lichthinder, met behoud van een goede lichtopbrengst.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg