LZR

AANTREKKELIJK EN SLAGVAST

De LZR is een fraai vormgeven boldermast met een goede lichttechniek en prettig lichtbeeld, mede vanwege de louvres. De mast is verkrijgbaar in verschillende RAL-kleuren en lengtes en kan zowel met grondstuk als voetplaat worden geleverd. De boldermast is slagvast (IK 10) en waterdicht (IP65). Dit zorgt voor een brede toepasbaarheid in binnenstedelijke gebieden, parkeergarages, parken, pleinen en winkelcentra en bij jachthavens en op campings.

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Vakantieparken, Sport, Parkeerterrein, Pleinen en parken, Treinstation

Armatuur type
Boldermast

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Kleur
RAL 9005

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 990 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK10

Lightronics lzr armatuur

De voordelen van LZR

EXTREEM SLAGVAST

Slagvastheid is een vereiste voor verlichting in de openbare ruimte. De LZR kan tegen een stootje. Het armatuur is extreem slagvast en vandalismebestendig (IK10). Zo wordt een aantrekkelijk design gecombineerd met functionaliteit. Dat maakt LZR geschikt voor een groot aantal toepassingen in de openbare ruimte.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Onderscheidend en flexibel

PRUNUS B is een schotelvormig paaltoparmatuur dat verkrijgbaar is met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring. De vorm van de bovenkap en de lichtkap maken de drie varianten van de PRUNUS B onderscheidend.

Opvallend ontwerp, bijzondere lichttechniek

HOLBEIN heeft een karakteristiek ontwerp en een bijzondere lichttechniek. De lichtbron heeft een hogere positie dan bij de meeste armaturen. Dat beperkt lichthinder en lichtvervuiling zonder concessies te doen aan de lichtopbrengst.

Moderne lichttechnologie

Het BART-paaltoparmatuur combineert een herkenbare, strakke vorm met moderne lichttechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld zonder verblinding, in combinatie met een hoog rendement.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland