Lightronics armatuur mistral langs een fietspad

MISTRAL

MARKANT DESIGN

Het koffermatuur MISTRAL combineert functionaliteit, kwaliteit en duurzaamheid met een markant, eigentijds design. De straat- en terreinverlichting is onder andere geschikt voor industrieterreinen. Het opzet- of opschuifarmatuur is slagvast (IK10) en waterbestendig (IP66).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Binnen de bebouwde kom, Buiten de bebouwde kom, Industrieterrein, Rotonde, Ontsluitingsweg, Provinciale weg, Pleinen en parken

Armatuur type
Kofferarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9005, DB 703

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 1050 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP66

IK-waarde
IK 10

Lightronics armatuur mistral langs een fietspad

De voordelen van MISTRAL

LEVERBAAR MET SPECIALE LICHTMAST

De MISTRAL is optioneel leverbaar met een MISTRAL-mast. De conisch gebogen, zwarte lichtmast (RAL 9005) is verkrijgbaar in lengtes van vier, vijf, zes en acht meter. De LED-uitvoering van de MISTRAL is leverbaar met verschillende lensconfiguraties, zodat voor elke situatie licht op maat geleverd kan worden.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Licht in de periferie

De BRISA PLUS is bij uitstek geschikt voor de verlichting van doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. Gelijkmatige spreiding van het licht en kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid.

Optimaal kijkcomfort

De BURAN PLUS is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is voorzien van een lensoptiek dat speciaal is ontworpen om de weg te verlichten met behoud van kijkcomfort en om lichthinder te voorkomen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg