Lightronics BRISA en BRISA PLUS armaturen langs de provinciale weg in Borsele

BRISA PLUS

FUNCTIONEEL COMPLEET

Verkeersborden, wegmarkering, beplanting, medeweggebruikers: BRISA PLUS is ontworpen om alles aan te lichten wat zich op en langs de weg bevindt. Gelijkmatige spreiding van het licht en de kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid. Het LED-armatuur is geschikt als licht bij doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. De BRISA PLUS is slagvast (IK 10) en waterdicht (IP 66).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Easylight Smartscan Enec gecertificeerd Optioneel bolglas uitvoering Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk Zhaga D4i

Toepassingen
Industrieterrein, Rotonde, Ontsluitingsweg, Provinciale weg, Snelweg, Parkeerterrein, Gevangenissen, Buitenplaats

Armatuur type
Kofferarmatuur

Lichtkap
Helder glas, Veiligheidsglas

Kleur
RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 3240 tot 18000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP66

IK-waarde
IK10

Lichtprofielen
Asymmetrisch

Licht waar gewenst

BRISA EN BRISA PLUS

Met de BRISA en de BRISA PLUS heeft u met één armaturenlijn de standaard voor de totale leefomgeving. De BRISA dekt het gehele segment voor de woonwijk af. De BRISA PLUS is uitermate geschikt voor toegangs- en rondwegen. U kunt dus met één armaturenlijn de complete leefomgeving verlichten zoals u dat wenst.

Bovendien zijn er de BRISA WALK, die speciaal is geconfigureerd voor voetgangersoversteekplaatsen en de BRISA BIKE die op maat gemaakt is voor fietspaden. Als extra is er een BRISA BAT, deze is voorzien van een amberkleurige LED-lichtbron, ter bescherming van vleermuizen. De BRISA Optica is een optie voor de BRISA familie waarmee lichtcomfort op 1 komt te staan!

NEEM CONTACT MET ONS OP
BRISA

FUNCTIONEEL COMPLEET ZONDER MEERPRIJS

Lightronics armatuur BRISA PLUS

De voordelen van BRISA PLUS

TOTALE LEEFOMGEVING

Met de BRISA is het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten zoals u dat wenst. De BRISA WALK is speciaal geconfigureerd voor voetgangersoversteekplaatsen, de BRISA BIKE is op maat gemaakt voor fietspaden, de BRISA EXL voor fiets- en wandelpaden in het buitengebied, terwijl de BRISA het gehele segment voor de woonwijk afdekt. De BRISA PLUS is uitermate geschikt voor toegangs- en rondwegen. Als extra is er een BRISA BAT, deze is voorzien van een amberkleurige LED-lichtbron ter bescherming van vleermuizen.

LICHT OP MAAT

De BRISA PLUS heeft een instelbare tilthoek, waardoor onder iedere omstandigheid licht op maat geleverd wordt. Er is tevens een BRISA PLUS leverbaar met bol glas, zodat de BRISA PLUS ook dienst kan doen als oriëntatieverlichting. De BRISA PLUS wordt geleverd met elk op te geven dimregime. Dit zorgt voor een laag energieverbruik. Het armatuur is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Design met oog voor detail

De PRUNUS C is een rondarmatuur dat door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen breed toepasbaar is in de openbare ruimte. De PRUNUS C biedt de keuze uit vier varianten met verschillende lichtkappen: C1, C2, C3 en C4.

Optimaal kijkcomfort

De BURAN PLUS is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is voorzien van een lensoptiek dat speciaal is ontworpen om de weg te verlichten met behoud van kijkcomfort en om lichthinder te voorkomen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland