Lightronics-armatuur-brisa-plus-content-1
BRISA PLUS

BRISA PLUS

FUNCTIONEEL COMPLEET

Verkeersborden, wegmarkering, beplanting, medeweggebruikers: BRISA PLUS is ontworpen om alles aan te lichten wat zich op en langs de weg bevindt. Gelijkmatige spreiding van het licht en de kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid. Het LED-armatuur is geschikt als licht bij doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. De BRISA PLUS is slagvast (IK 10) en waterdicht (IP 66).

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Easylight Enec gecertificeerd Optioneel bolglas uitvoering Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Parkeerterrein, Parkeerterrein, Parkeerplaats, Gevangenissen

Armatuur type
Kofferarmatuur

Lichtkap
Helder glas, Veiligheidsglas

Kleur
RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 3240 tot 18000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Asymmetrisch

Lightronics-armatuur-brisa-plus-content-2

De voordelen van BRISA PLUS

TOTALE LEEFOMGEVING

Met de BRISA is het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten zoals u dat wenst. De BRISA WALK is speciaal geconfigureerd voor voetgangersoversteekplaatsen, de BRISA BIKE is op maat gemaakt voor fietspaden, de BRISA EXL voor fiets- en wandelpaden in het buitengebied, terwijl de BRISA het gehele segment voor de woonwijk afdekt. De BRISA PLUS is uitermate geschikt voor toegangs- en rondwegen. Als extra is er een BRISA BAT, deze is voorzien van een amberkleurige LED-lichtbron ter bescherming van vleermuizen.

LICHT OP MAAT

De BRISA PLUS heeft een instelbare tilthoek, waardoor onder iedere omstandigheid licht op maat geleverd wordt. Er is tevens een BRISA PLUS leverbaar met bol glas, zodat de BRISA PLUS ook dienst kan doen als oriëntatieverlichting. De BRISA PLUS wordt geleverd met elk op te geven dimregime. Dit zorgt voor een laag energieverbruik. Het armatuur is montage-, installatie- en onderhoudsvriendelijk.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Design met oog voor detail

De PRUNUS C is een rondarmatuur dat door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen breed toepasbaar is in de openbare ruimte. De PRUNUS C biedt de keuze uit vier varianten met verschillende lichtkappen: C1, C2, C3 en C4.

Optimaal kijkcomfort

De BURAN PLUS is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is voorzien van een lensoptiek dat speciaal is ontworpen om de weg te verlichten met behoud van kijkcomfort en om lichthinder te voorkomen.

Gelijkmatig lichtbeeld

Kofferarmatuur SIROC staat garant voor een gelijkmatig lichtbeeld. Bovendien draagt het neutrale witte licht (4000K) bij aan de verkeersveiligheid. SIROC kan optioneel worden voorzien van dimregimes en diverse lensconfiguraties.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland