240_2020_Piet_Heinlaan_Katwijk_BURAN_016
Lightronics-armatuur-buran-plus

BURAN PLUS

VOORKOMT LICHTHINDER

De BURAN PLUS is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is voorzien van een lensoptiek dat speciaal is ontworpen om de weg te verlichten met behoud van kijkcomfort en om lichthinder te voorkomen. Bijkomend voordeel is dat het armatuur eenvoudig te onderhouden is: de BURAN PLUS kan gereedschapsloos worden geopend dankzij een eenvoudig kliksysteem.

Beknopt overzicht
IP66 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Enec gecertificeerd Optioneel bolglas uitvoering Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Buiten de bebouwde kom, Gevangenissen

Armatuur type
Kofferarmatuur

Lichtkap
Helder glas, Veiligheidsglas

Kleur
RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 7560 tot 18000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lichtprofielen
Asymmetrisch, Symmetrisch, Breedstralend, Diepstralend, Rondstralend

Lightronics-geenfoto

De voordelen van BURAN PLUS en PLUS EXTREME

EGAAL LICHTBEELD

Een egaal lichtbeeld met de nieuwste energiezuinige lichttechniek, het verminderen van lichthinder, een gelijkblijvend straatbeeld en het verlagen van de CO2-footprint. Dat zijn vijf factoren die van groot belang zijn voor de hedendaagse openbare verlichting en die allemaal worden gecombineerd in de BURAN. De verschillende uitvoeringen combineren functionaliteit met een decoratief karakter. De wensen van stedenbouwkundigen, gemeenten, provincies en rijksoverheid zijn vertaald naar openbare verlichting die garant staat voor een lage CO2-uitstoot zonder concessies te doen aan comfort en veiligheid.

20% MINDER VERBLINDEND

De BURAN PLUS EXTREME is geschikt voor provinciale wegen en snelwegen. Met slechts drie lichtverdelingen kan 80% van de profielen worden ingevuld. De BURAN PLUS EXTREME is 20% minder verblindend dan een soortgelijk armatuur. De BURAN PLUS EXTREME is eenvoudig in onderhoud omdat het armatuur gereedschapsloos te openen is dankzij een eenvoudig kliksysteem. De BURAN PLUS EXTREME is met een lumenoutput tot 30.000 lumen geschikt voor masthoogtes tot 20 meter.

Lightronics-uitbelicht-buran-plus-katwijk-thumb
UITBELICHT

BURAN PLUS verlicht marktplein in Katwijk egaal

Katwijk heeft de primeur: op het vernieuwde marktplein staan de eerste BURAN PLUS-armaturen die in Nederland zijn toegepast. Lees hier waarom Katwijk voor dit armatuur koos.

LEES MAGAZINE

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Gelijkmatig lichtbeeld

Kofferarmatuur SIROC staat garant voor een gelijkmatig lichtbeeld. Bovendien draagt het neutrale witte licht (4000K) bij aan de verkeersveiligheid. SIROC kan optioneel worden voorzien van dimregimes en diverse lensconfiguraties.

Hoge lichtopbrengst

JUNO wordt toegepast op masthoogtes tot 12 meter en is bij uitstek geschikt voor verlichting van grote, open oppervlakken zoals parkeerterreinen bij ziekenhuizen en winkelcentra, bedrijventerreinen en recreatiegebieden.

Licht in de periferie

De BRISA PLUS is bij uitstek geschikt voor de verlichting van doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. Gelijkmatige spreiding van het licht en kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland