Lightronics holbein armatuur

HOLBEIN

OPVALLEND ONTWERP, BIJZONDERE LICHTTECHNIEK

Niet alleen het ontwerp, ook de lichttechniek van het paaltoparmatuur HOLBEIN valt op. De lichtbron heeft een hogere positie dan bij de meeste armaturen. Hierdoor worden lichthinder voor verkeer en lichtvervuiling zoveel mogelijk voorkomen. Aan lichtopbrengst, slagvastheid en afdichting zijn echter geen concessies gedaan. Dat maakt het armatuur geschikt voor fietspaden, parkeerterreinen, pleinen en woonwijken. De straatverlichting is waterdicht (IP65) en slagvast (IK10).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk Kemakeur

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Woonstraat

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 7038

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics holbein armatuur

De voordelen van HOLBEIN

NIEUWSTE LICHTTECHNIEK

Het creëren van een uniform en toekomstbestendig straatbeeld is een belangrijk criterium bij de keuze voor openbare verlichting. Anderzijds moet het wel mogelijk zijn om de nieuwste techniek toe te passen. Lightronics levert verlichtingsoplossingen die op de toekomst zijn voorbereid. Een voorbeeld daarvan is UniCliq: een uniek systeem waarmee de meest up-to-date LED-lichtoplossingen eenvoudig en snel kunnen worden geïmplementeerd in bestaande armaturen, zoals de HOLBEIN. Belangrijk voordeel van deze oplossing is dat bestaande lichtmasten en armaturen kunnen worden gehandhaafd, wat kostenefficiënt en duurzaam is. Bovendien verandert het uiterlijk van het armatuur niet waardoor ook het karakter van een wijk of straat behouden blijft.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Verledden met Unicliq, uw armatuur een tweede leven

BESPAAR DIRECT

Met de retrofit-oplossing van Lightronics voor profiteert u direct van de voordelen van energiezuinige LED’s zonder dat u het complete armatuur hoeft te vervangen. Lightronics levert een Unicliq-unitplaat die is voorzien van een driver, LED’s en lenzen voor een optimale sturing van het licht. 

Deze universele unitplaat kan eenvoudig en zonder gereedschap worden uitgewisseld met de unitplaat in het bestaande armatuur. Daardoor is het niet nodig om te investeren in nieuwe masten en armaturen. Tevens verandert de verschijningsvorm van het armatuur niet waardoor het karakter van een wijk en straat behouden blijft.

NEEM CONTACT MET ONS OP GA NAAR DE UNICLIQ PAGINA
Lightronics PHW armaturen in een woonwijk

Alternatieve armaturen

Voor elke denkbare omgeving

Het HHW-armatuur is met zijn conische lichtkap van bijna één meter lang een opvallende verschijning. Met de hogere lichtpunthoogte komt het armatuur tot uitstekende lichtprestaties langs fietspaden, in woonwijken en op parkeerterreinen en pleinen.

Functioneel en duurzaam

Het decoratieve COLUMBA-armatuur geeft een bijzonder accent aan de openbare ruimte. COLUMBA beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon.

Design met oog voor detail

De PRUNUS C is een rondarmatuur dat door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen breed toepasbaar is in de openbare ruimte. De PRUNUS C biedt de keuze uit vier varianten met verschillende lichtkappen: C1, C2, C3 en C4.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg