Lightronics armatuur compact

COMPACT

HOGE LICHTOPBRENGST

COMPACT is de kleinste variant uit de serie functionele kegelarmaturen. Het armatuur kent een grote verscheidenheid aan toepassingsmogelijkheden, variërend van campings, recreatiegebieden, watersportcentra tot fietspaden en woonwijken. Het armatuur is slagvast (IK10) en waterdicht (IP65). De doordachte techniek zorgt voor een hoge lichtopbrengst.

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Woonstraat

Armatuur type
Kegelarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, ijsmotief

Kleur
RAL 9005

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK10

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics armatuur compact

De voordelen van COMPACT

GERECYCLED KUNSTSTOF

COMPACT is vervaardigd van gerecyclede kunststoffen. Dat past in de ambitie van Lightronics om bij te dragen aan een circulaire economie, waarbij grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt en afval niet bestaat. Lightronics werkt eraan om in de toekomst 100% circulair te zijn.

Verledden met Unicliq, uw armatuur een tweede leven

BESPAAR DIRECT

Met de retrofit-oplossing van Lightronics voor profiteert u direct van de voordelen van energiezuinige LED’s zonder dat u het complete armatuur hoeft te vervangen. Lightronics levert een Unicliq-unitplaat die is voorzien van een driver, LED’s en lenzen voor een optimale sturing van het licht. 

Deze universele unitplaat kan eenvoudig en zonder gereedschap worden uitgewisseld met de unitplaat in het bestaande armatuur. Daardoor is het niet nodig om te investeren in nieuwe masten en armaturen. Tevens verandert de verschijningsvorm van het armatuur niet waardoor het karakter van een wijk en straat behouden blijft.

NEEM CONTACT MET ONS OP GA NAAR DE UNICLIQ PAGINA
Lightronics PHW armaturen in een woonwijk

Alternatieve armaturen

Moderne lichttechnologie

Het BART-paaltoparmatuur combineert een herkenbare, strakke vorm met moderne lichttechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld zonder verblinding, in combinatie met een hoog rendement.

Klassiek en karaktervol

De Margriet Armatuur Klein (MAK) voor straat- en terreinverlichting is het zusje van de GAM. Dat maakt het mogelijk de twee armaturen te combineren om een omgeving een karaktervolle uitstraling te geven.

Variatie in vorm

De PRUNUS E is een LED rondarmatuur met een instelbaar maststuk en kan als opschuif- en opzetarmatuur worden toegepast. De PRUNUS E heeft vier varianten en is geschikt voor een groot aantal toepassingen in de openbare ruimte.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland