Lightronics PKA armatuur in een woonwijk

PKA

MODERNE UITSTRALING

Het Pot Kachel Armatuur (PKA) heeft een moderne uitstraling. Het kleurgebruik bepaalt grotendeels het karakter van het paaltoparmatuur. Standaard is de PKA uitgerust met een lamellenrefractor, voor een goede en prettige spreiding van het licht. De straat- en terreinverlichting past in parken, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. Het paaltoparmatuur is waterdicht (IP66) en slagvast (IK10).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Stationsgebied, Recreatie, Binnen de bebouwde kom, Vakantieparken, Wegen, Pleinen en parken

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9005, RAL 9010

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat

Lumenbereik
Van 2670 tot 5670

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK10

Lichtprofielen
Rondstralend, Asymmetrisch

Lightronics PKA armatuur in een woonwijk

De voordelen van PKA

FRAAI ACCENT EN ENERGIEZUINIG

Openbare verlichting kan het straatbeeld verrijken. Het design van de PKA geeft een accent aan de openbare ruimte. Tegelijkertijd kan er flink worden bespaard op energiekosten door licht automatisch aan te passen aan de omstandigheden. PKA wordt geleverd in de Easy Light-uitvoering. Die beschikt over standaard dimregimes die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen om energie te besparen.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Klassiek en karaktervol

Verlichting is sfeerbepalend in de openbare ruimte. Het Schiedamse Gracht-armatuur (SGR) combineert een klassieke uitstraling met energiebesparing en een goede lichtopbrengst. De SGR is zeer geschikt voor onder meer woonwijken en vakantieparken.

Klassieke uitstraling

De Oude Gracht-armatuur (OGR) is een klassiek paaltoparmatuur dat een historische binnenstad of dorpskern cachet geeft. Het armatuur kan met of zonder laddersteunen en optioneel met een koperen bovenkap en schoorsteen worden uitgevoerd.

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Peter Ras
Noord-Holland | Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland
Martijn Verstegen
Utrecht | Zuid-Holland | Zeeland
José Bertens
Noord-Brabant | Limburg | Flevoland