Oplossingen voor utiliteitsgebouwen, zorginstellingen en industrie

Energiebesparing en licht op de juiste plaats

Verduurzamen

Lightronics heeft een groot assortiment armaturen die toepasbaar zijn in de industrie, de utiliteitsbouw en de zorg (beschermd wonen). Van entreeverlichting tot oplossingen voor de buitenruimte: gevels, parkeergarages en parkeerterreinen zijn er doordachte LED-concepten.

Verduurzamen van gebouwen is de sleutel naar CO₂- en energieneutrale bedrijfsgebouwen en zorginstellingen. Om in 2050 CO₂-neutraal te zijn hebben MKB-Nederland en VNO-NCW een eigen energievisie uitgewerkt.

Een van de kernpunten is de transitie van fossiele energie naar duurzame energie, maar ook verdere digitalisering, mondialisering en circulaire economie. Het toepassen van LED-verlichting is een zeer energiebesparende maatregel. Wij brengen graag samen met u in kaart waar u kunt verbeteren en hoeveel u kunt besparen. Wij helpen u graag op weg met armaturen die de juiste verlichting brengen waar nodig, tegen de laagst mogelijke exploitatiekosten.

Lightronics LED-oplossingen

  • Tot 70% energiebesparing
  • Minder armaturen nodig
  • Minder onderhoud nodig
  • Lage exploitatiekosten
Lightronics armaturen bij PD Vastgoed in Aalsmeer

Maak uw entree tot uw visitekaartje

Lightronics armatuur CLARA 720 bij de entree van een appartementencomplex

De ontvangstruimte is het visitekaartje van bedrijven. Hier krijgen bezoekers de eerste indruk van uw bedrijf. Een representatieve ontvangstruimte die bezoekers het gevoel geeft dat ze welkom zijn is daarom van groot belang. Licht is daarbij een van de belangrijkste elementen. 

ONZE ARMATUREN

Een prachtig voorbeeld is de Clara 720. Clara 720 is een uniek rond LED-pendelarmatuur dat een efficiënte verlichtingsoplossing biedt voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. De Clara 720 is bijzonder fraai vormgegeven, heeft een hoge lichtopbrengst en een prachtig lichtbeeld. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting. De Clara 720 kan ook rechtstreeks op het plafond worden gemonteerd. Het pendelarmatuur is spatwaterdicht (IP 40).

LED-Noodverlichting

IN GEVAL VAN NOOD

In geval van nood moeten vluchtwegen in één oogopslag te zien zijn. Lightronics heeft diverse noodverlichtingsarmaturen met pictogrammen op acryl. De armaturen zijn voorzien van een standalone autotest. De statusindicator toont de operationele conditie. Dit kan met behulp van SmartScan echter ook, realtime, op afstand. De armaturen zijn slagvast, waterdicht (IP40) en energiezuinig. Armaturen voor vluchtwegaanduiding kunnen worden toegepast als plafond-, wand-, hangende of haakse montage. De armaturen zijn ideaal voor bedrijven, scholen of zorginstellingen.

SMARTSCAN
Lightronics LEX armatuur bij een entree

LED-verlichting voor gevels

DE UITSTRALING VAN UW GEBOUW

Met ons Hogro-assortiment hebben we een keur aan gevelverlichting, waaronder downlighters en designarmaturen. Verlichting is namelijk medebepalend voor het karakter en de uitstraling van een gebouw. Ook zijn onze armaturen futureproof: u kunt deze eenvoudig upgraden met de nieuwste lichttechnologie.

HOGRO OPLOSSING
Lightronics TTN Retrofit armaturen in een appartementencomplex in Katwijk

LED-verlichting voor parkeerterreinen

LICHT WAAR GEWENST

Aspecten die van belang zijn bij het verlichten van parkeerplaatsen zijn kleurherkenning en licht waar en wanneer gewenst. Door een juiste lichtverdeling kunnen parkeerplaatsen rondstralend of juist diepstralend worden aangelicht. Lightronics heeft een breed assortiment aan armaturen die met een specifiek profiel, aangepast aan de omstandigheden, kunnen worden ingezet voor parkeerterreinen.

LED-ARMATUREN
Lightronics BURAN armaturen op een parkeerplaats in Oud Beijerland

LED-verlichting voor parkeergarages

VEILIGHEID VOOROP

In een parkeergarage is goede verlichting noodzakelijk. Veiligheid moet gewaarborgd zijn. Lightronics heeft ruime ervaring met het verlichten van parkeergarages. De zuinige LED-verlichting maakt het mogelijk licht te brengen waar nodig. Door toepassing van SmartScan zorgt u ervoor dat de gebruiker altijd en overal de juiste verlichting heeft: de armaturen reageren op de bezoekers. Wanneer een armatuur onverhoopt uitvalt, is dat direct duidelijk op het SmartScan dashboard. 

LED-Armaturen
Lightronics PGA II Smart Scan armaturen in een parkeergarage in Tilburg

Licht onder controle

Lightronics smartscan

SmartScan is een uniek lichtregelsysteem waarmee u alle informatie over uw verlichting in één oogopslag, realtime, kunt overzien. Check het energieverbruik, de werking van de noodverlichting. Maar bepaal ook het dimregime of maak scenes aan voor de dag en nacht. Met SmartScan brengt u licht onder controle.

SmartScan heeft een bewezen trackrecord, er zijn al ruim 1 miljoen armaturen met het systeem uitgerust. SmartScan is robuust, werkt energiebesparend en vergemakkelijkt het onderhoud.

De voordelen van SmartScan
• Energiebesparend
• Verlichting regelen via de Cloud
• Realtime inzicht in de status van de armaturen
• Minder onderhoud nodig

SMARTSCAN

Wilt u meer weten over onze lichtoplossingen?

Neem contact met ons op

CONTACT OPNEMEN

Thorlux Nederland

Voor kantoorverlichting en oplossingen voor onder meer productiefaciliteiten verwijzen we u graag naar ons zusterbedrijf Thorlux Nederland. 

Thorlux Nederland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.