Lightronics-Parkeergarage-Tilburg-PGA-ll-SmartScan-2

SmartScan - Licht onder controle!

Robuust, energiebesparend en makkelijk in onderhoud

UNIEK LICHTREGELSYSTEEM

SmartScan is een uniek lichtregelsysteem waarmee je alle informatie over jouw verlichting in een oogopslag, realtime, kunt overzien. Check het energieverbruik, de werking van de noodverlichting. Maar bepaal ook het dimregime of maak scenes aan voor de dag en nacht. Met SmartScan breng je licht onder controle.

SmartScan heeft een bewezen trackrecord, er zijn al ruim 1 miljoen armaturen met het systeem uitgerust. SmartScan is robuust, werkt energiebesparend en vergemakkelijkt het onderhoud.

Lightronics-SmartScan-content-1

De voordelen van SmartScan

Appartementencomplex

licht onder controle

SmartScan zorgt ervoor dat er licht is wanneer gewenst. Zo kan bijvoorbeeld de verlichting in een trappenhuis de bezoeker volgen. Of denk aan een berging, waar de veiligheid gewaarborgd moet worden en het licht moet reageren op aanwezigheid. Door het instellen van tijd en beweging is er altijd licht wanneer dit nodig is. En met het systeem blijft de slagvastheid van de armaturen gewaarborgd.

Lightronics-deventer-hoge-rij-2

Parkeergarages

LICHT ONDER CONTROLE

Voor parkeergarages geldt dat er pieken zijn in het gebruik en ook dat de sociale veiligheid een belangrijke speelt in de beleving van de consument. SmartScan zorgt ervoor dat de gebruiker altijd en overal de juiste verlichting heeft: de armaturen reageren op de bezoekers. Wanneer een armatuur onverhoopt uitvalt, is dat direct duidelijk op het SmartScan dashboard. 

Lightronics-Parkeergarage-Tilburg-PGA-ll-SmartScan-2

Tunnels en aanrijroutes

licht onder controle

Tunnelverlichting draagt bij aan de verkeers- en sociale veiligheid. Door de inzet van SmartScan kan de verlichting worden aangepast aan het gebruik. Zo kunnen aanrijroutes naar een fietstunnel als het ware meebewegen met de fietser en ervoor zorgen dat de tunnelverlichting op het juiste moment volledig aan is. Voordeel is een veilige omgeving, energiebesparing en inzicht in de status van de armaturen. 

Lightronics-Fietstunnel-Assen-Ventego

Noodverlichting

licht onder controle

SmartScan is zeer geschikt als regelsysteem voor noodverlichting. Ieder armatuur wordt getest – volgens een schema dat van tevoren is vastgesteld – gegevens worden bijgehouden in een logboek. De controle vindt realtime plaats en je krijgt direct bericht als er iets mis is met een armatuur. Daarmee wordt het onderhoud enorm vergemakkelijkt.

Lightronics-armatuur-lex-content-1

Benieuwd wat SmartScan verlichting voor u kan betekenen?

Wij leggen je graag de voordelen uit of geven een demonstratie van het SmartScan systeem

CONTACT

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.