Lightronics PGA II Smart Scan armaturen in een parkeergarage in Tilburg

SmartScan - Licht onder controle!

Robuust, energiebesparend en makkelijk in onderhoud

UNIEK LICHTREGELSYSTEEM

SmartScan is een uniek lichtregelsysteem waarmee je alle informatie over jouw verlichting in een oogopslag, realtime, kunt overzien. Check het energieverbruik, de werking van de noodverlichting. Maar bepaal ook het dimregime of maak scenes aan voor de dag en nacht. Met SmartScan breng je licht onder controle.

SmartScan heeft een bewezen trackrecord, er zijn al ruim 1 miljoen armaturen met het systeem uitgerust. SmartScan is robuust, werkt energiebesparend en vergemakkelijkt het onderhoud.

Lightronics smartscan

De voordelen van SmartScan

Appartementencomplex

licht onder controle

SmartScan zorgt ervoor dat er licht is wanneer gewenst. Zo kan bijvoorbeeld de verlichting in een trappenhuis de bezoeker volgen. Of denk aan een berging, waar de veiligheid gewaarborgd moet worden en het licht moet reageren op aanwezigheid. Door het instellen van tijd en beweging is er altijd licht wanneer dit nodig is. En met het systeem blijft de slagvastheid van de armaturen gewaarborgd.

Lightronics DOTT armaturen in de galarij van appartementencomplex Hoge Rij in Deventer

Parkeergarages

LICHT ONDER CONTROLE

Voor parkeergarages geldt dat er pieken zijn in het gebruik en ook dat de sociale veiligheid een belangrijke speelt in de beleving van de consument. SmartScan zorgt ervoor dat de gebruiker altijd en overal de juiste verlichting heeft: de armaturen reageren op de bezoekers. Wanneer een armatuur onverhoopt uitvalt, is dat direct duidelijk op het SmartScan dashboard. 

Lightronics PGA II Smart Scan armaturen in een parkeergarage in Tilburg

Tunnels en aanrijroutes

licht onder controle

Tunnelverlichting draagt bij aan de verkeers- en sociale veiligheid. Door de inzet van SmartScan kan de verlichting worden aangepast aan het gebruik. Zo kunnen aanrijroutes naar een fietstunnel als het ware meebewegen met de fietser en ervoor zorgen dat de tunnelverlichting op het juiste moment volledig aan is. Voordeel is een veilige omgeving, energiebesparing en inzicht in de status van de armaturen. 

Lightronics VENTEGO armaturen in de fietstunnel bij het station in Assen

Noodverlichting

licht onder controle

SmartScan is zeer geschikt als regelsysteem voor noodverlichting. Ieder armatuur wordt getest – volgens een schema dat van tevoren is vastgesteld – gegevens worden bijgehouden in een logboek. De controle vindt realtime plaats en je krijgt direct bericht als er iets mis is met een armatuur. Daarmee wordt het onderhoud enorm vergemakkelijkt.

Lightronics LEX armatuur in een kelder

GESCHIKTE ARMATUREN

voor SmartScan

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT, het kleinste lid van de familie, is geschikt voor portieken, voordeuren, galerijen, trappenhuizen en corridors.

Robuust en stijlvol

De DOTT-armaturenfamilie bestaat uit moderne, slagvaste, ronde opbouwarmaturen in verschillende maatvoeringen. De DOTT H De DOTT H heeft een halve afscherming en is onder meer is geschikt voor voordeuren, galerijen, trappenhuizen, entrees en buitengevels en is te personaliseren met een huisnummer of logo.

Een maatje groter

De DOTT M is qua formaat het middelste lid van de DOTT-armaturenfamilie. Het ronde opbouwarmatuur is bij uitstek geschikt voor entreehallen, lifthallen, trappenhuizen, corridors en entrees. DOTT M is ook beschikbaar als semi-inbouw variant.

Het grootste lid van de DOTT armaturen

De DOTT XL is de grootste variant in de DOTT-armaturenfamilie en is geschikt voor plaatsen waar veel licht nodig zoals bij entrees en in entreehallen, lifthallen, trappenhuizen en corridors. Het ronde opbouwarmatuur is modulair opgebouwd en eenvoudig te upgraden.

Extreem slagvaste verlichting

DOTT EXTREME kenmerkt zich door een hoge lichtopbrengst en is extreem slagvast. Dat maakt het armatuur geschikt voor veeleisende toepassingen, zoals tram-, bus-, metro- en treinstations en gevangenissen. Ook toepasbaar in entrees en entreehallen.

Stijlvol armatuur

De unieke vorm en het functionele ontwerp maken de Clara 180 een stijlvol armatuur voor binnenruimtes. Het armatuur is geschikt voor gangen, trappenhuizen, ontvangstruimtes, vergaderzalen en open kantoren.

Balans tussen esthetiek en prestatie

Clara 360 is een perfecte balans tussen esthetiek en prestaties. Het armatuur kan worden toegepast in gangen, trappenhuizen, ontvangstruimten en kantoren. Het armatuur is optioneel verkrijgbaar met LED backlight (wit, rood, blauw of groen).

Hoge lichtopbrengst, fraai lichtbeeld

De Clara 720 is een rond LED-pendelarmatuur voor onder meer entrees, toonzalen, kantoren, winkels, scholen en trappenhuizen. Het armatuur biedt directe en indirecte verlichting met als optie rode, groene of blauwe uplighting.

Bijzonder lichtbeeld

Ovix is een rond opbouwarmatuur met een uitstekende zijdelingse lichtverdeling voor verlichting in de woonomgeving. Het armatuur creëert een bijzonder lichtbeeld door een indirecte lichtbron. Het licht wordt in meerdere richtingen gereflecteerd.

ENERGIEZUINIG EN EFFICIËNT

De G3 biedt efficiënte verlichting in kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en winkelruimtes. De energiezuinige G3 kan worden gecombineerd met frosted voorzetglas, lichtgroene glazen rand en een slagvaste polycarbonaat afscherming.

Hoogwaardige downlighter

Met een keuze uit witte of zwarte reflector kan de G3 Pro worden geconfigureerd voor een breed scala aan toepassingen, zoals kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en retail. Een van de kenmerken is de uitstekende beperking van schittering.

Ronde inbouwspot

De R3 is een ronde inbouwspot en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare. R3 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik. De LED’s zijn niet zichtbaar door randverlichting.

Vierkante inbouwspot

De R4 is een vierkante inbouwspot met randverlichting, waardoor de LED’s niet zichtbaar zijn. R4 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare.

Energiezuinig noodverlichting

LEXI is voorzien van een geïntegreerde downlighter die de uitgang verlicht. Het armatuur voor vluchtwegaanduiding kan worden toegepast als plafond-, wand- of haakse montage. LEXI zorgt voor drie uur permanente noodverlichting.

Slagvaste noodverlichting

LEXI 65 zorgt voor drie uur permanente noodverlichting. Het opbouwarmatuur kan worden voorzien van een pictogrammenset om vluchtwegen aan te duiden. Een geïntegreerde downlighter verlicht de uitgang.

Drie uur noodverlichting

Firefly biedt drie uur noodverlichting en levert uitstekende optische prestaties. Het armatuur biedt de keuze uit drie lichtverdelingen, voor maximaal bereik. Het inbouwarmatuur is geschikt voor open ruimtes, gangen, bergingen, toiletten etc.

Noodverlichting

Firefly Surface is een noodverlichtingsarmatuur dat geschikt is voor bijvoorbeeld open ruimtes, gangen, bergingen en toiletten. De uitstekende optische prestatie van dit LED-noodverlichtingsarmatuur zorgt ervoor dat er minder armaturen nodig zijn.

Energiezuinige parkeergarageverlichting

Met het PGA LED-armatuur vinden bezoekers moeiteloos hun weg in uw parkeergarage. De PGA zorgt voor een egaal lichtbeeld tot in de verste hoeken. Het PGA-armatuur is ook uitermate geschikt voor onder meer bedrijfshallen en technische ruimtes.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage.

Slagvast en efficiënt

PLUTEGO is extreem slagvast en geschikt voor toepassingen waar slagvastheid een vereiste is. Het LED-armatuur is energiezuinig en onderhoudsarm en beschikbaar in 2 lengtematen. Het multifunctionele armatuur is leverbaar als inbouw- of hoekarmatuur.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-verlichting. De multifunctionele TRITEGO is extreem slagvast, stof- en (druk)waterdicht en daardoor geschikt voor veeleisende toepassingen.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Functioneel compleet

Van woonstraat tot toegangsweg: de BRISA maakt het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA heeft specifieke varianten voor oversteekplaatsen, fietspaden en om flora en fauna te beschermen.

Ankerpunt voor weggebruikers

De BRISA EXL is een ideale verlichtingsoplossing voor (lange) fietspaden in het buitengebied en in woonwijken. De BRISA EXL maakt mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter. Het armatuur biedt ook oriëntatieverlichting.

Licht in de periferie

De BRISA PLUS is bij uitstek geschikt voor de verlichting van doorgaande wegen, wijkontsluitingswegen, industrieterreinen, rotondes en parkeerplaatsen. Gelijkmatige spreiding van het licht en kleurherkenning verhogen de verkeersveiligheid.

Veelzijdig en flexibel

De BURAN is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is geschikt voor allerlei toepassingen: van woonwijken tot fietspaden en van rotondes tot wijkontsluitingswegen. De BURAN is functioneel en decoratief.

Voor oriëntatie

BURAN EXL is speciaal voor het buitengebied en die plekken waar oriëntatie gewenst is. De BURAN EXL maakt mastafstanden tot 34 meter mogelijk bij een masthoogte van vier meter. Externe lenzen bieden oriëntatieverlichting.

Optimaal kijkcomfort

De BURAN PLUS is een breed inzetbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is voorzien van een lensoptiek dat speciaal is ontworpen om de weg te verlichten met behoud van kijkcomfort en om lichthinder te voorkomen.

Decoratief en elegant

Het decoratieve AMPULLA-armatuur beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon.

Moderne lichttechnologie

Het BART-paaltoparmatuur combineert een herkenbare, strakke vorm met moderne lichttechnologie. Dit zorgt voor een gelijkmatig lichtbeeld zonder verblinding, in combinatie met een hoog rendement.

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Voorkomt lichthinder en vergroot veiligheid

KFK is bij uitstek geschikt voor woonwijken, achterpaden en bedrijventerreinen. De verschillende lensconfiguraties staan garant voor een optimale lichtopbrengst. De KFK voorkomt lichthinder en verbetert de verkeersveiligheid.

Decoratief en elegant

LUZ is een modern vormgegeven LED-armatuur voor straat en terrein. Het decoratieve armatuur is voorzien van een opticaschaal. Deze minimaliseert lichtvervuiling en lichthinder, met behoud van een goede lichtopbrengst.

Flexibel in vorm en functie

De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap en is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen. Doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden, biedt de PRUNUS licht waar en wanneer gewenst in de openbare ruimte.

Onderscheidend en flexibel

PRUNUS B is een schotelvormig paaltoparmatuur dat verkrijgbaar is met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring. De vorm van de bovenkap en de lichtkap maken de drie varianten van de PRUNUS B onderscheidend.

Design met oog voor detail

De PRUNUS C is een rondarmatuur dat door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen breed toepasbaar is in de openbare ruimte. De PRUNUS C biedt de keuze uit vier varianten met verschillende lichtkappen: C1, C2, C3 en C4.

Design met oog voor detail

De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur, verkrijgbaar met vier verschillende lichtkappen. Het armatuur is breed toepasbaar in de openbare ruimte en kan ook worden voorzien van een koppelstuk voor kabeloverspanning.

Variatie in vorm

De PRUNUS E is een LED rondarmatuur met een instelbaar maststuk en kan als opschuif- en opzetarmatuur worden toegepast. De PRUNUS E heeft vier varianten en is geschikt voor een groot aantal toepassingen in de openbare ruimte.

Diverse vormen

De PRUNUS F heeft een bijzondere verschijningsvorm en is geschikt voor uiteenlopende toepassingen in de openbare ruimte. Het rondarmatuur is leverbaar in vier varianten. De lichtkap maakt dat zij van elkaar verschillen.

Benieuwd wat SmartScan verlichting voor jou kan betekenen?

Wij leggen je graag de voordelen uit of geven een demonstratie van het SmartScan systeem

CONTACT

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.