Lightronics-armatuur-a2-content-1

A2

ROBUUST EN EFFICIËNT

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het opbouwarmatuur is extreem slagvast (5x IK10). De A2 is beschikbaar in verschillende standaardlengtes, afhankelijk van de lumenoutput, en kan worden toegepast als lijnverlichting.

Beknopt overzicht
IP65 5xIK10.svg Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight Dekra Led Performance gecertificeerd Enec gecertificeerd CE-keurmerk

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Buiten de bebouwde kom, Sport, Trappenhuis, Busstation, Treinstation, Metrostation, Gevangenissen

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, opaal

Kleur
RAL 9010

Behuizing
Aluminium dubbelgecoat

Lumenbereik
Van 1100 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-a2-content-2

De voordelen van A2

EXTREEM SLAGVAST EN VANDALISMEBESTENDIG

De A2 kan tegen een stootje. Het armatuur is extreem slagvast en vandalismebestendig. De veiligheidssluiting biedt extra bescherming tegen opening door onbevoegden. De A2 is daarmee geschikt als verlichting in vandalismegevoelige omgevingen, zoals gevangenissen, politiebureaus, parkeergarages, portalen, trappenhuizen en tunnels.

Alternatieve armaturen

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het extreem slagvaste ANTEGO-armatuur is de perfecte oplossing voor hoekmontage.

Slagvast en efficiënt

PLUTEGO is extreem slagvast en geschikt voor toepassingen waar slagvastheid een vereiste is. Het LED-armatuur is energiezuinig en onderhoudsarm en beschikbaar in 2 lengtematen. Het multifunctionele armatuur is leverbaar als inbouw- of hoekarmatuur.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-tom-barneveld
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Pieter Peppelman
Gelderland
Lightronics-personeel-vacature
Overijssel, Groningen en Friesland