Lightronics R3 armatuur

R3

RONDE INBOUWSPOT

De R3 is een ronde inbouwspot met randverlichting. Het armatuur bestaat uit vlamvertragende panelen in zowel opalen als weinig verblindende versies. De twee vermogenskeuzes zijn beschikbaar in de kleurtemperaturen 3000K en 4000K, als energiebesparende SmartScan-versie en als noodverlichting, dankzij zijn slagvastheid (IK07). Geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik.

Beknopt overzicht
IP40-boven IP42-onder IP54-onder Smartscan Smart Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED Lux-Guard TP(a)

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Gangen, Entree, Receptie, Kantine, Bestuurskamer, Noodverlichting, Treinstation, Metrostation, Centrale hal

Armatuur type
Inbouwarmatuur

Lichtkap
Vlamvertragend polycarbonaat

Kleur
RAL 9016

Behuizing
Rand, Met niet-verkleurende polyester coating

Lumenbereik
Van 845 tot 1865

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP40-boven, IP42-onder, IP54-onder

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics R3 armatuur

DE VOORDELEN VAN DE R3

Rond of vierkant

De R3 (ronde inbouwspot) en R4 (vierkante inbouwspot) zijn geschikt voor verlichting van kantoor en utiliteit. Deze armaturen zijn met kleurtemperaturen 3000K en 4000K in verschillende smaken verkrijgbaar: opaal, opaal halo en low glare. Dat maakt R3 en R4 ideaal voor verschillende toepassingen. Door randverlichting zijn de LED’s niet zichtbaar.

Alternatieve armaturen

Vierkante inbouwspot

De R4 is een vierkante inbouwspot met randverlichting, waardoor de LED’s niet zichtbaar zijn. R4 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare.

ENERGIEZUINIG EN EFFICIËNT

De G3 biedt efficiënte verlichting in kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en winkelruimtes. De energiezuinige G3 kan worden gecombineerd met frosted voorzetglas, lichtgroene glazen rand en een slagvaste polycarbonaat afscherming.

Hoogwaardige downlighter

Met een keuze uit witte of zwarte reflector kan de G3 Pro worden geconfigureerd voor een breed scala aan toepassingen, zoals kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en retail. Een van de kenmerken is de uitstekende beperking van schittering.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)