Lightronics armatuur G3 in de hal van een appartementencomplex

G3

ENERGIEZUINIGE, EFFICIËNTE VERLICHTING

Efficiënte verlichting in kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en winkelruimtes: dat bieden G3 inbouwspots met wit afgewerkte polyesterbehuizing. De energiezuinige G3 is verkrijgbaar in 8, 16 en 21 Watt-versies en kan worden gecombineerd met accessoires zoals frosted voorzetglas, lichtgroene glazen rand en een slagvaste polycarbonaat afscherming. De hoogwaardige downlighter is waterdicht (IP40).

Beknopt overzicht
IP20-boven IP40-onder IP65-onder IK10 Smartscan Smart Optioneel noodverlichting uitvoering CE-keurmerk LED Lux-Guard Colouractive

Toepassingen
Woningbouw, Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting, Vakantieparken, Sport, Gangen, Entree, Receptie, Kantine, Bestuurskamer, Treinstation, Metrostation, Centrale hal, Gevangenissen

Armatuur type
Inbouwarmatuur

Lichtkap
Helder glas, Polycarbonaat, helder of frosted

Kleur
RAL 9016

Behuizing
Polycarbonaat, Met niet-verkleurende polyester coating

Lumenbereik
Van 925 tot 2790

Label
Thorlux by lightronics

RA-waarde
> 80

IP-waarde
IP20-boven, IP40-onder, IP65-onder

IK-waarde
IK 10

Lichtprofielen
Rondstralend

Lightronics-geenfoto

De voordelen van G3

BIJZONDERE UITSTRALING

Naast functioneel kan verlichting ook bijdragen aan een bijzondere of unieke uitstraling van een kantoor, ontvangstruimte of andere ruimte. De G3 kan worden voorzien van kegelvormige kap, sleufkop of kartelvormige kap, wat het armatuur een bijzondere en eigenzinnige uitstraling geeft.

Alternatieve armaturen

Hoogwaardige downlighter

Met een keuze uit witte of zwarte reflector kan de G3 Pro worden geconfigureerd voor een breed scala aan toepassingen, zoals kantoren, gangen, ontvangstruimtes, toiletten en retail. Een van de kenmerken is de uitstekende beperking van schittering.

Vierkante inbouwspot

De R4 is een vierkante inbouwspot met randverlichting, waardoor de LED’s niet zichtbaar zijn. R4 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare.

Ronde inbouwspot

De R3 is een ronde inbouwspot en in verschillende varianten leverbaar: opaal, opaal halo en low glare. R3 is geschikt voor studentenhuisvesting, gezondheidszorg en algemeen gebruik. De LED’s zijn niet zichtbaar door randverlichting.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Marinda Roelofs
Limburg | Noord-Brabant | Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)
Tom Hamelers
Noord-Holland | Flevoland | Utrecht | Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
Steff Bisterbosch
Friesland| Groningen | Drenthe | Overijssel | Gelderland (overige postcodes)
Linda Riemens
Zeeland | Zuid-Holland