Lightronics_header_GAM

GAM

KLASSIEK EN KARAKTERVOL

GAM (Groot Armatuur Margriet) is een opvallende verschijning die past in een omgeving met onderscheidende architectuur. De naam Margriet heeft betrekking op de bloemvorm die duidelijk herkenbaar is en waarbij de lichtbron het hart vormt. De GAM combineert speelse en fraaie lijnen met een uitgebalanceerde lichttechniek. GAM is geschikt voor karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. Het armatuur is slagvast (IK10), stofvrij en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom, Pleinen en parken

Armatuur type
Pendelarmatuur

Lichtkap
UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder

Kleur
RAL 9005

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 800 tot 4860

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

IP-waarde
IP65

IK-waarde
IK 10

Lightronics GAM armatuur bij een kerk

De voordelen van GAM

COMBINEER KLEIN MET GROOT

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. GAM komt tot zijn recht op karakteristieke pleinen, stadscentra, winkelcentra en woonwijken. De MAK (Margriet Armatuur Klein) is een kleinere uitvoering van de GAM. Deze twee armaturen kunnen met elkaar worden gecombineerd; zelfs een combinatie van twee armaturen aan één mast is mogelijk.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics duurzaam ceder

Alternatieve armaturen

Klassiek en karaktervol

De Margriet Armatuur Klein (MAK) voor straat- en terreinverlichting is het zusje van de GAM. Dat maakt het mogelijk de twee armaturen te combineren om een omgeving een karaktervolle uitstraling te geven.

Klassiek en karaktervol

Klassieke armaturen versterken het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De HTA (Hangend Tulp Armatuur) heeft een robuuste uitstraling, perfecte lichttechniek en is breed toepasbaar.

Design met oog voor detail

De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur, verkrijgbaar met vier verschillende lichtkappen. Het armatuur is breed toepasbaar in de openbare ruimte en kan ook worden voorzien van een koppelstuk voor kabeloverspanning.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

Cindy Kros
Gelderland | Flevoland | Utrecht
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland
Martijn Verstegen
Zuid-Holland | Zeeland | West-Brabant
José Bertens
Oost-Brabant | Limburg