Lightronics-armatuur-gpa-pk-content-1

GPA/PK

SLAGVAST WAND- EN PLAFONDARMATUUR

Opbouwarmatuur GPA/PK is uitermate geschikt voor woningbouw en sluit aan bij circulariteit met LED retrofit oplossing. De GPA/PK garandeert een hoge lichtopbrengst. Het armatuur met vandaalbestendige platte kap kan op verschillende manieren worden gemonteerd als wandarmatuur, plafondarmatuur of luifelarmatuur. Dat maakt de bijzonder slagvaste (>4 x IK10) GPA/PK geschikt voor verlichting van entreehallen, galerijen, portieken, trappenhuizen en bij voor- en achterdeuren. GPA/PK is waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 gt4xIK10 Easylight Comfortlight Comfortcontrol_Woon Optioneel noodverlichting uitvoering Politiekeurmerk Veilig Wonen Vandaalbestendig volgens SKG-keurmerk CE-keurmerk Oppluskit

Toepassingen
Appartementencomplex, Migrantenhuisvesting, Studentenhuisvesting

Armatuur type
Opbouwarmatuur

Lichtkap
Polycarbonaat, helder prismatisch, opaal of frosted

Kleur
RAL 9005, RAL 9010

Behuizing
UV-gestabiliseerd polycarbonaat vlamdovend

Lumenbereik
Van 650 tot 1280

Label
Hogro

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-gpa-pk-content-2

De voordelen van GPA/PK

VOORDELEN VAN LED

Lightronics heeft met het label Hogro een groot aantal functionele armaturen in het assortiment. Deze armaturen hebben een bewezen kwaliteit en zijn op de toekomst voorbereid. Door toepassing van onze retrofit-unit kunnen ook bestaande conventionele GPA/PK-armaturen voorzien worden van LED, dit voorkomt onder meer onnodig schilderwerk en scheelt in de vervangingskosten. Tegen geringe investeringen kan hierdoor direct geprofiteerd worden van de grote voordelen van LED, zowel op het gebied van lichttechniek als onderhoud en exploitatie.

Alternatieve armaturen

Voor een veilige doorgang

Om een veilige doorgang te waarborgen moeten trappenhuizen en gangen goed en helder verlicht zijn zonder reflecties. Het ronde plafondarmatuur TTN is hier uitermate geschikt voor. TTN is eenvoudig te installeren.

Slagvast wand- en plafondarmatuur

De GPA is een karakteristiek armatuur voor verlichting van galerijen, entreehallen, portieken en deuren. Het vandaalbestendige semi-inbouw- of opbouwarmatuur is geschikt als wandarmatuur, plafondarmatuur of luifelarmatuur.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

patrick-klarenbeek
Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland (overige postcodes)
Patrick Klarenbeek
Accountmanager
tom-hamelers-1
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gelderland (postcodegebied 37 en 38)
mark-van-esch
Zeeland, Zuid-Holland
Marinda Roelofs 2021-1.0
Limburg, Noord-Brabant, Gelderland (postcodegebied 40, 41, 65 en 66)