Lightronics-armatuur-farao-content-1
FARAO

FARAO

ESTHETISCH EN VANDAALBESTENDIG

Paaltoparmatuur FARAO maakt het mogelijk om accenten te plaatsen in het straatbeeld. De vormgeving zorgt ervoor dat LED-licht schijnt waar het nodig is. FARAO is geschikt voor dorps- en stadskernen, fietspaden, pleinen en woonwijken. Daarnaast is de straatverlichting vandaalbestendig (IK10), stofvrij en waterdicht (IP65).

Beknopt overzicht
IP65 IK10 Veiligheidsklasse1 Easylight Optioneel Controlled Solutions uitvoering CE-keurmerk

Toepassingen
Binnen de bebouwde kom

Armatuur type
Paaltoparmatuur

Kleur
RAL 9005, DB 703

Constant Lumen Output
Standaard

Lumenbereik
Van 800 tot 3000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 70

Lightronics-armatuur-farao-content-2

De voordelen van FARAO

STRAATVERRIJKING

Verlichting is sfeerbepalend en draagt bij aan de uitstraling. FARAO verrijkt het straatbeeld door het opvallende design. De verschillende lensconfiguraties zijn geschikt voor het aanlichten van alle gewenste profielen. Zo wordt er voor iedere situatie licht op maat geleverd. Slimme controlled solutions zorgen voor extra energiezuinige openbare verlichting.

De invulling van het klimaatakkoord

KLIMAATAKKOORD

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.

Easylight

Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen

controlled_solutions

Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Lightronics-duurzaam-ceder

Alternatieve armaturen

Maximaal circulair

Kegelarmatuur CEDER is breed toepasbaar in de openbare ruimte. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor het armatuur. De CEDER heeft drie varianten. Kies voor functioneel licht, een meer diffuus lichtbeeld of een comfort lichtbeeld.

Klassiek en karaktervol

De Oude Maastrichtse Armatuur (OMA) laat oude tijden herleven en geeft de openbare ruimte een nostalgische uitstraling. Het klassieke armatuur met koperen bovenkap combineert een karaktervolle uitstraling met moderne lichttechniek.

Functioneel en duurzaam

Het decoratieve COLUMBA-armatuur geeft een bijzonder accent aan de openbare ruimte. COLUMBA beperkt lichtvervuiling en lichthinder in het verkeer door toepassing van een opticaschaal en heldere lichtkap met lijnenpatroon.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland