PRUNUS A2

De PRUNUS A2 is geschikt voor bedrijventerreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden en woonwijken. Het armatuur voor straat- en terreinverlichting heeft dezelfde specificaties als de A1 maar is voorzien van een semi-frosted lichtkap voor een zachter lichtbeeld. De PRUNUS biedt licht waar en wanneer gewenst doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden. Paaltoparmatuur A2 is slagvast (IK10) en waterbestendig (IP66).

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • Comfort Control Leefomgevingen
  • CE
Toepassingen Centra, Pleinen, Fietspaden, Woon­straten, Fiets­paden, Parkeer­plaatsen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, frosted
Lumenbereik 1600 - 2750
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70
 

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 6 modellen en 19 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

Voor elke locatie de juiste vorm

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. Zo bestaat paaltoparmatuur A uit vier varianten met heldere of semi-frosted lichtkap. De vormgeving is bepalend voor de toepassing en tegelijkertijd maakt de PRUNUS het mogelijk om voor iedere locatie te kiezen voor de juiste vorm. Het A2-armatuur heeft een semi-frosted lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat.

Contact opnemen
Lightronics B.V.
Bent u geïnteresseerd in onze verlichtingsoplossingen, neemt u dan contact op met

Lightronics B.V.

info@lightronics.nl
0416 568 600