PRUNUS A2

De PRUNUS A2 is geschikt voor bedrijventerreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden en woonwijken. Het armatuur voor straat- en terreinverlichting heeft dezelfde specificaties als de A1 maar is voorzien van een semi-frosted lichtkap voor een zachter lichtbeeld. De PRUNUS biedt licht waar en wanneer gewenst doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden. Paaltoparmatuur A2 is slagvast (IK10) en waterbestendig (IP66).

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Woonwijken, Centra, Pleinen, Fietspaden, Woon­straten, Fiets­paden, Parkeer­plaatsen, Vakantieparken
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, frosted
Lumenbereik 800 - 3000
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70
 

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

Voor elke locatie de juiste vorm

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. Zo bestaat paaltoparmatuur A uit vier varianten met heldere of semi-frosted lichtkap. De vormgeving is bepalend voor de toepassing en tegelijkertijd maakt de PRUNUS het mogelijk om voor iedere locatie te kiezen voor de juiste vorm. Het A2-armatuur heeft een semi-frosted lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat.

Uitgelicht

Lees dit magazine
PRUNUS completeert straatbeeld in Drachten

Bij het woonrijp maken van een nieuwe woonwijk zocht de gemeente Drachten een armatuur dat qua uitstraling aansluit op aangrenzende straten.

Lees dit magazine
Besparing en lagere CO2 footprint in Teylingen

Meer dan een halvering van het energieverbruik en een veel kleinere CO2-footprint. Dat bereikt de gemeente Teylingen met de overstap op LED-verlichting.

Lees dit magazine
Gemeente Schagen stapt over op LED

Alle lichtmasten in de gemeente Schagen worden voorzien van een LED-armatuur. Dat leidt tot lagere CO2-uitstoot en energiebesparing van 40%.

Lees dit magazine
Energie besparen met gedimde verlichting Oud Beijerland

Dankzij LED-verlichting en een Easy Light dimregime wordt er in Oud-Beijerland is energie bespaard. Dat helpt de gemeente bij het realiseren van duurzaamheidsambities.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).