BRISA

Functioneel compleet

Van woonstraat tot toegangsweg: de BRISA maakt het mogelijk om met één armaturenlijn de complete leefomgeving te verlichten. De BRISA heeft specifieke varianten voor oversteekplaatsen, fietspaden en om flora en fauna te beschermen. Dat maakt de BRISA-lijn geschikt voor bedrijventerreinen, industrieterreinen, ecologische zones, parkeerplaatsen, parkeerterreinen, fietspaden, rotondes, vakantieparken, wandelpaden en woonwijken. Alle armaturen van de BRISA-lijn zijn slagvast (IK 10) en waterdicht (IP 66).

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • Comfort Control Leefomgevingen
  • dekraLedPerformance
  • enec
  • CE
Toepassingen Parkeer­terreinen, Woon­straten, Toegangs­wegen, Rond­wegen, Industrie­terreinen, Parkeer­plaatsen, Wandelpaden, Vakantieparken
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 9007, RAL 9005, RAL 7016
Lichtkap Helder glas, Veiligheidsglas
Lumenbereik 800 - 8000
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch, Breedstralend, Diepstralend, Rondstralend
RA-waarde > 70

Klaar voor de vraag van morgen

De invulling van het klimaatakkoord 2030

Van CLO (Constant Lumen Output) tot bewegingsdetectie en communicatie tussen armaturen, maar ook het integreren van een bestaand beheerssysteem of voorbereiding voor sensoren: aan u is de keuze. Dit geldt uiteraard ook voor de armaturen zelf: functioneel of meer accentvol.
Easy Light
Lightronics armaturen beschikken over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes (1A, 2A, 3A, 4A en 5A) die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen.
Easy Light
Lightronics biedt volledige system integration met Controlled Solutions. Hieronder valt de inbouw van communicatiemodules van onder meer CityTouch, Luminext, TVilight of Remoticom. Ook bewegingsdetectie met lokale communicatie door middel van RF is een mogelijkheid. Controlled Solutions projecten zijn projecten op maat, inventarisatie, configuratie en oplevering tegen meerprijs.

Multi­functio­nele totaal­oplossing

De BRISA familie

Uitgelicht

Lees dit magazine
BRISA corrosiebestendig in Den Helder

Door de ligging aan zee heeft openbare verlichting in kustgemeenten extra te lijden onder zeewind, zout en zand. Lightronics heeft daarvoor de oplossing.

Lees dit magazine
Besparing en lagere CO2 footprint in Teylingen

Meer dan een halvering van het energieverbruik en een veel kleinere CO2-footprint. Dat bereikt de gemeente Teylingen met de overstap op LED-verlichting.

Lees dit magazine
Gemeente Schagen stapt over op LED

Alle lichtmasten in de gemeente Schagen worden voorzien van een LED-armatuur. Dat leidt tot lagere CO2-uitstoot en energiebesparing van 40%.

Lees dit magazine
Egaal lichtbeeld en energiebesparing met BRISA en BRISA PLUS

De energiebesparende BRISA- en BRISA PLUS-armaturen zorgen voor egaal lichtbeeld bij een drukke toegangsweg in de gemeente Borsele.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).