PRUNUS D

Kenmerk van de PRUNUS is dat het armatuur licht geeft waar en wanneer gewenst. De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur met vier verschillende lichtkappen. De straat- en terreinverlichting kan worden voorzien van een koppelstuk voor kabeloverspanning. Het armatuur is geschikt voor bedrijventerreinen, pleinen en in parken, stads- en dorpscentra en woonwijken. Tot de opties behoren diverse kleurtemperaturen en GRB LED-ring. Prunus D is waterdicht (IP66) en slagvast (IK10). 

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Bedrijfs­ter­rei­nen, Woonwijken, Centra, Pleinen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, gestructureerd, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, Veiligheidsglas
Lumenbereik 1050 - 4860
Lichtprofielen Asymmetrisch, Breedstralend, Diepstralend
RA-waarde > 70

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

 

Verschillende lichtkappen

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. De PRUNUS D kent door verschillen in de vorm van de bovenkap en lichtkap vier varianten: D1, D2, D3 en D4. De lichtkap van de D1 en D2 is van UV-gestabiliseerd polycarbonaat, met een groter vrij lensoppervlak en hogere lumen-output voor de D2. Die van de D3 bestaat uit lensvormig gestructureerd polycarbonaat. De D4 heeft lensvormig helder veiligheidsglas.

Uitgelicht

Lees dit magazine
PRUNUS completeert straatbeeld in Drachten

Bij het woonrijp maken van een nieuwe woonwijk zocht de gemeente Drachten een armatuur dat qua uitstraling aansluit op aangrenzende straten.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).