PRUNUS B

De PRUNUS-lijn kenmerkt zich door een design met oog voor detail, passend in de meest uiteenlopende leefomgevingen. PRUNUS B is een schotelvormig paaltoparmatuur dat verkrijgbaar is met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring boven. De PRUNUS B is geschikt als straat- en terreinverlichting voor bedrijventerreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra en woonwijken. PRUNUS B is slagvast (IK10) en stof- en waterdicht (IP66). 

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Bedrijfs­ter­rei­nen, Woonwijken, Centra, Pleinen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder
Lumenbereik 1000 - 4860
Lichtprofielen Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

 

Flexibiliteit in vorm

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. De PRUNUS B is verkrijgbaar in drie varianten: B1, B2 en B3. De vorm van de bovenkap en de lichtkap maken de drie varianten uniek. De B1 en B2 hebben een vlakke lichtkap van helder polycarbonaat. De B3 heeft een lensvormige lichtkap van helder gestructureerd polycarbonaat.

Uitgelicht

Lees dit magazine
Primeur in Puttershoek met PRUNUS B

De eerste PRUNUS B-armaturen in Nederland staan in Puttershoek. De keuze is grotendeels op esthetische gronden gemaakt.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).