PRUNUS A1

Design met oog voor detail, passend in de meest uiteenlopende leefomgevingen. Dat is de PRUNUS-armaturenfamilie. De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap en is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen. De straat- en terreinverlichting is geschikt voor bedrijventerreinen, parken, pleinen, stads- en dorpscentra, vrijliggende fietspaden en woonwijken. Doordat de lichtverdeling exact bepaald kan worden, biedt de PRUNUS licht waar en wanneer gewenst. Paaltoparmatuur A1 is slagvast (IK10) en waterbestendig (IP66).

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Bedrijfs­ter­rei­nen, Woonwijken, Centra, Pleinen, Fietspaden, Parkeer­plaatsen, Vakantieparken
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder
Lumenbereik 800 - 3000
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70
 

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 7 modellen en 24 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

Flexibel in vorm en functie

Vormgeving en flexibiliteit zijn twee belangrijke factoren binnen de PRUNUS-familie. Zo bestaat paaltoparmatuur A uit vier varianten met heldere of semi-frosted lichtkap. De vormgeving is bepalend voor de toepassing en tegelijkertijd maakt de PRUNUS het mogelijk om voor iedere locatie te kiezen voor de juiste vorm. Het A1-armatuur heeft een heldere lichtkap van UV-gestabiliseerd polycarbonaat.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).