PRUNUS H

De PRUNUS H tilt de PRUNUS-armaturenfamilie tot grote hoogte. Het paaltoparmatuur voor straat- en terreinverlichting is geschikt voor masthoogtes tot 12 meter. De Prunus H is bij uitstek geschikt voor verlichting van grote, open ruimtes zoals parkeerterreinen bij ziekenhuizen en winkelcentra, bedrijventerreinen en recreatiegebieden. Prunus H is slagvast (IK10) en waterdicht (IP66)

In het kort

  • IP66
  • IK 10
  • Veiligheidsklasse 1
  • CE
Toepassingen Parkeer­terreinen, Industrie­terreinen
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 7016
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder
Lumenbereik 13905 - 44378
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch
RA-waarde > 70

Verlichting als markeringspunt

Stads- en dorpscentra vragen om eenheid in het straatbeeld. Planologen, architecten en gemeenten hebben met de PRUNUS de mogelijkheid om de leefomgeving herkenbaar en stijlvol in te richten met één armaturenfamilie. De familie biedt met 6 modellen en 19 varianten een grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden. Een LED-ring in de bovenkap of opzetflens maakt het mogelijk om markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit te geven. De LED-ring kan worden uitgevoerd in zeven kleuren.

 

Efficiënte en egale verlichting

De PRUNUS zet de nieuwe norm voor het paaltoparmatuur. De PRUNUS H is leverbaar met asymmetrische en symmetrische lichtverdeling voor plaatsing aan respectievelijk de randen en in het midden van het terrein. Het armatuur is geschikt voor masten met een diameter van 101 millimeter en past, met een verloopstuk, ook op masten van 76 en 89 millimeter doorsnede. De gebolde, gladde aluminium bovenkap voorkomt ophoping van vuil en vocht aan de buitenzijde. Net als bij de overige PRUNUS-armaturen is elke LED voorzien van een afzonderlijke lens die het licht richt, wat resulteert in een bijzonder efficiënte optische lichtprestatie en uniformiteit.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze verlichtingsoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Voer een geldige naam in.
Voer een geldig e-mailadres in.
Zonder akkoord kunnen wij uw adres niet opnemen.
Selecteer optioneel uw interessegebied(en).