OGR

Klassiek en karaktervol

Klassieke armaturen doen recht aan het karakter van de omgeving en zijn perfect voor bijvoorbeeld een historische binnenstad of dorpskern. De Oude Gracht-armatuur (OGR) is een karaktervolle verlichtingsoplossing. Niet voor niets heeft de OGR vanaf de jaren zeventig samen met de HOLBEIN het straatbeeld in Amsterdam bepaald. Het armatuur kan met of zonder laddersteunen en optioneel met een koperen bovenkap en schoorsteen worden uitgevoerd. De Antieko mast, eventueel uitgevoerd met mastopzetstuk, of Antieko muuruithouder verhogen het nostalgisch effect. Het klassieke paaltoparmatuur is geschikt voor kerkpleinen, parken, stadscentra en woonwijken. Het armatuur is slagvast (IK09) en stof- en waterdicht (IP65). 

In het kort

  • IP65
  • IK 09
  • Veiligheidsklasse 1
  • Veiligheidsklasse 2
  • Easy Light
  • CE
Toepassingen Woonwijken, Centra, Pleinen, Woon­straten, Vakantieparken
Label Lightronics
Behuizing Aluminium met niet-verkleurende polyester coating, Staal met niet-verkleurende polyester coating
Kleur RAL 6009
Lichtkap UV-gestabiliseerd polycarbonaat, helder, UV-gestabiliseerd polycarbonaat, ijsmotief
Lumenbereik 800 - 3000
Lichtprofielen Symmetrisch, Asymmetrisch, Rondstralend
RA-waarde > 70

Antieko zorgt voor authentieke sfeer

Verlichting is sfeerbepalend. De gewenste sfeer kan extra worden benadrukt door de verlichting toe te passen op een mast of muuruithouder in overeenkomstige, authentieke stijl. De Antieko mast en muuruithouder zijn perfect te combineren met nostalgische verlichtingsarmaturen. Zowel in een moderne als klassieke omgeving komen deze sfeervolle verlichtingscombinaties goed tot hun recht.

Uitgelicht

Lees dit magazine
Bewoners Twisk kiezen voor klassiek OGR-armatuur

In nauwe samenspraak met bewoners heeft de gemeente tachtig OGR-armaturen in Twisk laten plaatsen. De armaturen brengen het beste van twee werelden samen: een klassieke uitstraling met moderne LED-lichttechniek.

Contact

Bent u geïnteresseerd in onze lichtoplossingen, neemt u dan contact op met
Lightronics B.V.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).