Nieuw: BRISA en BURAN met 24 LED’s

De BRISA en BURAN van Lightronics zijn vanaf nu ook verkrijgbaar met 24 LED’s. De variant met 24-LED’s vormt een welkome aanvulling in het leveringsprogramma en maakt het mogelijk nog beter te kunnen voldoen aan ‘licht op maat’. 

Nieuw: BRISA en BURAN met 24 LED’s

De toevoeging maakt het mogelijk binnen de BRISA- en BURAN-armaturenlijn te variëren in 8, 16, 24 en 32 LED’s. De nieuwe 24-LED variant is ontwikkeld op basis van vragen uit de markt. Door licht te verdelen over meer LED’s wordt het lichtbeeld egaler en kan beter gespreid worden. Dit verhoogt het comfort. Deze variant kan onder meer worden toegepast bij wijkontsluitingswegen en conflictzones.

Armaturen voor straat- en terreinverlichting

De BRISA-armaturenlijn voldoet aan alle wensen voor verlichting van de leefomgeving. Met een lumenpakket van 800-18.000 lumen is de BRISA toepasbaar van woonstraat tot toegangsweg. De BURAN combineert functionaliteit met een decoratief karakter en heeft een lumenbereik van 800 tot zelfs 30.000 lumen.

De BRISA heeft een strak design, terwijl de BURAN meer architectonisch vorm heeft. Qua lichtbeleving hebben beide armaturen een opvallend pluspunt: het armatuur kan strooilicht genereren, wat de sociale veiligheid verbetert en door bewoners als zeer prettig wordt ervaren. Door de vele lichtverdelingen en instelbare tilthoek wordt onder iedere omstandigheid licht op maat geleverd. 

Smart City Ready

Beide armaturen zijn futureproof en kan worden voorzien van Zhaga book 18 connector en schroefdop (waterdicht, IP66), waardoor het ook in de toekomst mogelijk is om sensoren toe te voegen.  

Installatiegemak

Standaard worden de BRISA en BURAN geleverd met aangemonteerde kabel, type H05BQ-F (3x1 mm2). Dit maakt ze installatievriendelijk. Ook zijn de armaturen zijn ENEC (European Norm Electrical Certification) gecertificeerd. 

Wilt u meer weten? Download het factsheet of neem contact op met uw accountmanager.

Download het factsheet

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).