BRISA-Uncoated-1

Lightronics aanwezig bij Infra Relatiedagen

19 januari 2024 | Nieuws

Kennismaken met onze armaturen voor de openbare ruimte? En benieuwd hoeveel u kunt besparen met (slimme) LED-verlichting? Lightronics laat het graag zien tijdens de Infra Relatiedagen in Hardenberg. U vindt ons op 6, 7 en 8 februari op stand 441. Bezoek onze stand en maak kennis met de nieuwste innovaties voor openbare verlichting. Wat kunt u tijdens de Infra Relatiedagen van ons verwachten?

100% circulair: BRISA Uncoated

Verlichting in de openbare ruimte wordt steeds energiezuiniger en duurzamer. Bij Lightronics gaan we een stap verder. We willen bijdragen aan een circulaire economie, waarbij afval niet bestaat en grondstoffen steeds opnieuw worden gebruikt. Zo is de BRISA nu leverbaar in een uncoated aluminium versie. Dat biedt diverse voordelen: het armatuur is goedkoper en kan aan het eind van de levensduur makkelijk worden gerecycled omdat er geen coating op zit. 

Maak kennis met onze extreem slagvaste alleskunner

Sommige situaties vragen om extra robuuste verlichting. Daarvoor heeft Lightronics een uitgebreid assortiment slagvaste armaturen. Tijdens de Infra Relatiedagen kunt u bijvoorbeeld kennismaken met de VENTEGO: een vandalismebestendig LED-armatuur. Ideaal voor bijvoorbeeld tunnels, stations, parkeergarages en andere toepassingen die vragen om robuuste verlichting.

Lightronics Ventego armaturen in een fietstunnel in Zaltbommel

Ontdek hoe u tot 85% energie bespaart

Wist u trouwens dat extreem slagvaste verlichting en energie besparen prima samengaan? Onze armaturen voor de openbare ruimte zijn allemaal voorzien van een energiezuinige LED-lichtbron. Met het slimme lichtregelsysteem SmartScan kan extra worden bespaard. Armaturen kunnen onderling met elkaar communiceren en zijn programmeerbaar op daglicht en aan- en afwezigheid. Het resultaat: altijd voldoende licht wanneer gewenst én lagere energie- en onderhoudskosten. Met SmartScan kan tot wel 85% worden bespaard.

Uw partner voor slimme en duurzame lichtoplossingen

Tijdens de Infra Relatiedagen kunt u kennismaken met onze slimme en duurzame lichtoplossingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom langs op onze stand en laat u informeren door onze experts.

  • Wat?                       De Infra Relatiedagen
  • Wanneer?               6, 7 & 8 februari | 13:00 – 21:00
  • Waar?                     Evenementenhal Hardenberg, Energieweg 2

U vindt ons op stand 441. Een toegangsbewijs reserveren voor de Infra Relatiedagen kan hier.

Meer weten?

Neem contact met ons op
Deel dit bericht: