Lightronics led2well pro armatuur in prunus familie

LED2WELL Pro in PRUNUS-familie, LUZ en CEDER

12 april 2022 | Nieuws

De PRUNUS-familie, LUZ en CEDER zijn als eerste armaturen uitvoerbaar in LED2WELL Pro, een nieuwe lichtoplossing van Lightronics. De Pro-variant wordt vooralsnog in een select aantal armaturen toegepast. Later volgt ook onder meer de BRISA.

De LED2WELL Core-variant is onze standaard lichtoplossing en wordt reeds toegepast in al onze straat- en terreinverlichtingsarmaturen. De LED2WELL Core is voorzien van de laatste LED-technologie en zorgt voor een energiezuinige lichtoplossing. Naast de Core-variant zijn de PRUNUS-familie, LUZ en CEDER nu uitvoerbaar in de Pro-variant.

Prettig lichtbeeld, energiezuinig, lagere milieu-impact

De Pro-variant kenmerkt zich door de toepassing van het dubbele aantal LEDs per module, gecombineerd met onder andere door Lightronics ontwikkelde lenzen. Dit zorgt voor een prettiger lichtbeeld en een betere gelijkmatigheid voor bepaalde lichtprofielen. De LED2WELL Pro-variant heeft bovendien minder energie nodig om hetzelfde aantal lumen te behalen en heeft een lager MKI-getal. Dit samen zorgt voor een lagere milieu-impact.

De beste oplossing voor iedere omgeving

Met de Core- en Pro-varianten kan er in iedere situatie gekozen worden voor de beste lichtoplossing. Ervaar zelf de voordelen van LED2WELL in uw omgeving met een op maat gemaakte lichtberekening. Onze lichtexperts adviseren u graag!

VRAAG LICHTBEREKENING AAN

Bekijk de armaturenpagina’s voor de LDT files van uw gewenste armatuur.

DOWNLOAD FACTSHEET LED2WELL PRUNUS A PRUNUS C PRUNUS D PRUNUS E PRUNUS F CEDER LUZ
Deel dit bericht: