Lightronics PRUNUS A2 armaturen in woonstraat Gildestraat in Heerhugowaard

Maak kennis met onze nieuwste verlichtingsoplossingen

26 augustus 2022 | Nieuws

Lightronics is aanwezig tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte op 5 en 6 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Kom langs en laat u inspireren door de nieuwste verlichtingsoplossingen voor de openbare ruimte.

De Vakbeurs Openbare Ruimte is hét evenement voor alles dat te maken heeft met inrichting van de openbare ruimte. Tijdens de beurs kunt u bij onze stand kennismaken met onze flexibele en intelligente verlichtingsoplossingen. Ontdek hoe u een veilige, goed verlichte openbare ruimte combineert met een laag energieverbruik en duurzaamheid.

Revolutionair lichtcomfort

Een van de innovaties waar we u graag meer over vertellen is LED2WELL Pro. Deze nieuwe lichttechniek voor straat- en terreinverlichting combineert optimaal lichtcomfort en een prettig lichtbeeld met een gemiddelde energiebesparing van 10%.

Wat is LED2WELL Pro?

De LED2WELL Core-variant is onze standaard lichtoplossing voor onze straat- en terreinverlichtingsarmaturen. De PRUNUS-armaturenfamilie, de CEDER, de BRISA, BURAN en de LUZ zijn ook uitvoerbaar in de Pro-variant. In de Pro-variant zijn het dubbele aantal LEDs per LED-module, toegepast. Het voordeel is dat de stroom over meer LEDs wordt verdeeld. Dit zorgt voor een prettiger lichtbeeld en een optimaal lichtcomfort.

Dankzij eigen lensontwikkeling zijn grotere mastafstanden mogelijk en kan er toch een betere gelijkmatigheid worden behaald. De LED2WELL Pro-variant heeft bovendien minder energie nodig om hetzelfde aantal lumen te behalen. Dit leidt tot een besparing tussen de 6 – 15% ten opzichte van de LED2WELL-Core. Ook heeft de Pro-variant een lager MKI-getal. Dit samen zorgt voor een lagere milieu-impact.

Slim verlichten met SmartScan

Tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte kunt u ook kennismaken met andere slimme systemen, zoals SmartScan. SmartScan is een uniek lichtregelsysteem waarmee u licht onder controle brengt en energie bespaart. SmartScan zorgt ervoor dat er licht is wanneer gewenst. Alle informatie over uw verlichting is in een dashboard zichtbaar. Check het energieverbruik, de status van armaturen, bepaal het dimregime of maak scenes aan voor de dag en nacht.

Bezoekt u onze stand?

Maak kennis met de Kracht van Licht tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte. U vindt ons bij stand 3.2.22.

MEER OVER DE BEURS
Deel dit bericht: