Lightronics PRUNUS A2 armaturen in woonstraat Gildestraat in Heerhugowaard
VOR

Lightronics aanwezig tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte 2022

U bent op 5 en 6 oktober van harte welkom in Jaarbeurs Utrecht

Laat u informeren en inspireren

Wij werken dagelijks aan verlichtingsoplossingen die zorgen voor een veilige openbare ruimte. Benieuwd wat onze armaturen en lichtoplossingen kunnen betekenen voor uw specifieke toepassing? Dat laten we u graag zien tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte. 

Tijdens hét evenement voor alles dat te maken heeft met inrichting van de openbare ruimte kunt u kennismaken met onze flexibele en intelligente verlichtingsoplossingen. Maak kennis met de Kracht van Licht en ontdek hoe u een veilige, goed verlichte openbare ruimte combineert met een laag energieverbruik en duurzaamheid. Bezoek onze stand, bekijk onze nieuwe innovaties en laat u informeren en inspireren.

Lightronics PRUNUS F armaturen langs weg in het Lumierepark in Almere
Lightronics Prunus A3 armaturen langs een straat in Veendam

Zet de beurs alvast in uw agenda

Nieuwsgierig naar een verlichtingsoplossingen voor uw specifieke vraagstuk? Onze specialisten laten het u graag zien tijdens de beurs. U vindt ons bij stand 3.2.22. Reserveer 5 en 6 oktober alvast in uw agenda!

Maak kennis met nieuwe innovaties

Revolutionair lichtcomfort
Een van de innovaties is de LED2WELL Pro. Deze nieuwe lichttechniek voor straat- en terreinverlichting combineert optimaal lichtcomfort en een prettig lichtbeeld met een gemiddelde energiebesparing van 10%.

Slimme verlichting
SmartScan is een uniek lichtregelsysteem waarmee u licht onder controle brengt en energie bespaart. SmartScan zorgt ervoor dat er licht is wanneer gewenst. Alle informatie over uw verlichting is in één oogopslag zichtbaar. Check het energieverbruik, de status van armaturen, bepaal het dimregime of maak scenes aan voor de dag en nacht.

 

Heeft u vragen over de beurs of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

José Bertens
Oost-Brabant | Limburg
Peter Ras
Friesland | Groningen | Drenthe | Overijssel | Noord-Holland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.