240_2021_Lumierepark_Almere_PRUNUS_F_021

Lightronics aanwezig tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte 2021

Wij verwelkomen u 22 en 23 september in Jaarbeurs Utrecht

Laat u informeren en inspireren

Wij werken dagelijks aan verlichtingsoplossingen die zorgen voor een veilige leef- en woonomgeving. Benieuwd wat onze armaturen en lichtoplossingen kunnen betekenen voor uw specifieke toepassing? Dat laten we u graag zien tijdens de Vakbeurs Openbare Ruimte. 

Tijdens hét evenement voor alles dat te maken heeft met inrichting van de openbare ruimte kunt u kennismaken met onze flexibele en intelligente verlichtingsoplossingen. Maak kennis met de Kracht van Licht en ontdek hoe u een veilige, goed verlichte openbare ruimte combineert met een laag energieverbruik en duurzaamheid. Bezoek onze stand, bekijk onze nieuwe innovaties en laat u informeren en inspireren.

stratford-high-street08
240_2019_Veendam_Prunus_A3_014

Zet de beurs alvast in uw agenda

Nieuwsgierig naar een verlichtingsoplossingen voor uw specifieke vraagstuk? Onze specialisten laten het u graag zien tijdens de beurs. U vindt ons bij stand 3.2.22. Reserveer 22 en/of 23 september alvast in uw agenda!

Maak kennis met nieuwe innovaties

Revolutionair lichtcomfort
Een van de innovaties is de LED2WELL Pro. Deze geavanceerde LED-technologie wordt gecombineerd met een eigen lensontwikkeling en biedt het beste rendement en het hoogst haalbare lichtcomfort.

Slimme verlichting
Maak kennis met de VENTEGO met SmartScan Radar. Dit systeem maakt het mogelijk om energie te besparen en licht te genereren wanneer nodig.

CEDER: een armatuur met een maximaal circulair ontwerp
Bekijk het duurzame CEDER-armatuur. Het ontwerp van de CEDER is maximaal circulair. Minimaal gebruik van grondstoffen gaat hand in hand met maximaal hergebruik van onderdelen om hoogwaardige recycling mogelijk te maken.

Klassiek ontmoet modern: OGR met Optica
We innoveren ook bestaande armaturenfamilies. Zo is het klassieke OGR-armatuur nu ook leverbaar met optica schaal. Hierdoor ontstaat een egaal lichtbeeld en wordt lichthinder voorkomen.

Heeft u vragen over de beurs of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-tom-barneveld
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen u alleen voorzien van lichtoplossingen die voor u relevant zijn. Als u uw interessegebieden aanvinkt, ontvangt u alleen informatie die voor u van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken gaat u akkoord met het privacybeleid.