PRUNUS

DE NIEUWE NORM

Ocean Blue

FAMILY MATTERS

EEN STANDAARD VOOR ALLE TOEPASSINGEN

De PRUNUS armaturenfamilie bestaat uit vijf modelvormen. Deze modellen zijn onderverdeeld in verschillende basisvarianten. Door hier modules aan toe te voegen, ontstaan armaturen die kenmerkend zijn voor de eisen die gesteld worden aan de (semi-)openbare ruimte.

De standaardkleur van het armatuur is antracietgrijs (RAL 7016). Opvallend is de LED-ring (optioneel) in de bovenkap of opzetflens, die uitgevoerd kan worden in zeven kleuren. Dit maakt het mogelijk markeringspunten aan te brengen in het straatbeeld en de leefomgeving een eigen identiteit toe te kennen.

Binnen de PRUNUS-familie zijn vormgeving en flexibiliteit twee belangrijke factoren. Zo is de A in vier varianten het paaltoparmatuur met heldere of semi-frosted lichtkap. De A4 is het armatuur met indirect licht en bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een park of plein. De vormgeving is bepalend voor de toepassing en tegelijkertijd maakt de PRUNUS het mogelijk om voor iedere toepassing met en zonder mast te kiezen voor vorm.

  • Modulaire armaturenfamilie
  • Toepasbaar in ieder stadium van stadsontwikkeling
  • Licht waar en wanneer gewenst
  • CO2-compensatie voor de gehele keten
  • High-end vormgeving met functioneel beheer

Neem contact met ons op

KWALITEIT ZONDER MEERPRIJS

STANDAARD 5 JAAR GARANTIE

ZONDER ZORGEN

STANDAARD DUBBEL GECOAT

LANGE LEVENSDUUR

STANDAARD DIMREGIME NAAR KEUZE

LAAG ENERGIEVERBRUIK

STANDAARD NALEVERBAAR

WAARBORG STRAATBEELD

STANDAARD GELEVERD MET UW GEWENSTE OPTIEK

LICHT OP MAAT

STANDAARD GELEVERD MET AANGEMONTEERDE KABEL

INSTALLATIEVRIENDELIJK

DE PRUNUS ARMATURENFAMILIE

PRUNUS A1

De PRUNUS A1 paaltoparmatuur heeft een heldere lichtkap is verkrijgbaar met verschillende lichtverdelingen.

Meer weten
PRUNUS A2

Dit armatuur heeft dezelfde specificaties als de A1 maar is voorzien van een semi-frosted lichtkap voor een zachter lichtbeeld.

Meer weten
PRUNUS A3

Door de combinatie van de Clear bowl optica-afscherming en heldere lichtkap biedt de PRUNUS A3 aangenaam, niet-verblindend licht.

Meer weten
PRUNUS A4

De LED-lichtbron in de PRUNUS A4 levert indirect, warm licht dat door een witte reflector wordt verspreid. Ideaal voor parken, pleinen, stads- en dorpskernen.

Meer weten
PRUNUS B

Dit schotelvormige paaltoparmatuur is verkrijgbaar met smalle of brede rand, een vlakke of lensvormige lichtkap en optionele LED-ring boven.

Meer weten
PRUNUS C

Een rondarmatuur in vier varianten dat, door de vele mogelijke lichtkappen, vermogens en lichtprofielen, geschikt is voor tal van omgevingssituaties.

Meer weten
PRUNUS D

De PRUNUS D is een rond-hangarmatuur met vier verschillende lichtkappen en geschikt voor kabeloverspanning en kromstafmast.

Meer weten
PRUNUS E

Veelzijdig rondarmatuur met een instelbare tilthoek. Deze kan worden gekanteld van +15 tot -90 graden en is dus tevens geschikt als opzetarmatuur.

Meer weten