Lightronics led2well pro armatuur in prunus familie

LED2WELL-pro
Combineer energiebesparing met optimaal lichtcomfort

3 oktober 2022 | Nieuws

Kies voor meer lichtcomfort en tegelijkertijd 10% energiebesparing. Lightronics introduceert nieuwe lichttechniek voor straat- en terreinverlichting: LED2WELL-Pro. Maak kennis met drie unieke kenmerken van LED2WELL-Pro: lichtcomfort, energiebesparing en een lager MKI-getal.

Prettig lichtbeeld, het beste lichtcomfort

In de LED2WELL-Pro lichtoplossing is het dubbele aantal LED’s per LED-module toegepast. Daardoor wordt de stroom over meer LED’s verdeeld en dat zorgt voor een prettiger lichtbeeld en optimaal lichtcomfort. Bovendien kunnen er dankzij de eigen lensontwikkeling in de LED2WELL-Pro oplossing voor bepaalde lichtprofielen grotere mastafstanden en een betere gelijkmatigheid worden behaald. Het resultaat: een prettiger lichtbeeld met minder armaturen.

Bespaar tot 15% energie

De LED2WELL-Pro lichtoplossing maakt een gemiddelde energiesparing van 10% mogelijk. Met de LED2WELL-Pro variant is namelijk minder energie nodig om hetzelfde aantal lumen te behalen dan bij de standaard LED2WELL-Core variant. Afhankelijk van de gekozen lumenstroom bedraagt de energiebesparing op het systeemvermogen van de LED2WELL-Pro tussen de 6 – 15% ten opzichte van de Core.

Duurzaam in alle facetten

De milieu-impact van een armatuur wordt uitgedrukt in het zogeheten MKI-getal. Daarbij worden alle processen meegenomen die impact hebben op het milieu. Dat varieert van het delven van grondstoffen en het produceren van de verschillende onderdelen tot transport, gebruik en het zogenaamde afdankscenario. De LED2WELL Pro-variant is niet alleen zuiniger in vergelijking met de Core-variant, maar bespaart ook gewicht in het LED-board. Dit zorgt voor een lager MKI-getal en daarmee een lagere milieu-impact.

Armaturen met LED2WELL-Pro

LED2WELL-Pro wordt toegepast in onderstaande armaturen en kan tevens worden toegepast in bestaande AMPULLA, LUZ, OGR en OMA-armaturen met het unieke Unicliq systeem (retrofit) van Lightronics.

  • De PRUNUS-armaturenfamilie. Met de PRUNUS kan de leefomgeving herkenbaar en stijlvol worden ingericht met één armaturenlijn, die bestaat uit verschillende varianten.
  • De CEDER, een duurzaam en breed toepasbaar armatuur voor de openbare ruimte. Het armatuur is leverbaar in verschillende varianten en heeft een circulair ontwerp.
  • De BRISA en BURAN, de armaturenlijn waarmee de complete leefomgeving kan worden verlicht, van woonstraat tot toegangsweg.
  • AMPULLA en LUZ, een strak en modern vormgegeven LED-armaturen voor de openbare ruimte.
  • OGR en OMA, klassieke armaturen die recht doen aan het karakter van de omgeving.
Bekijk de PRUNUS-armaturenfamilie Bekijk de CEDER Bekijk de BRISA armaturenlijn Bekijk de BURAN armaturenlijn Bekijk de Ampulla Bekijk de LUZ Bekijk de OGR Bekijk de OMA

Benieuwd wat LED2WELL-Pro kan betekenen voor uw toepassing?

We kijken graag mee op locatie en geven advies met een op maat gemaakte lichtberekening. Meer weten? Neem contact met ons op voor een afspraak. U kunt ons telefonisch bereiken via 0416 56 86 00 of stuur een mail naar info@lightronics.nl.

Deel dit bericht: