Lightronics CEDER en BRISA armaturen

Stationsplein - Etten-Leur

CEDER A2, BRISA
Project
Gemeente Etten-Leur
Toepassing
Parkeerterrein, doorgaande weg
Armaturen
CEDER A2, BRISA
Aannemer
Nijkamp Aanneming

De verouderde en verrommelde stationsomgeving van Etten-Leur is heringericht. De nieuwe inrichting zorgt ervoor dat het plein zowel een dynamische ruimte als een verblijfsplek wordt. Er is continu beweging, terwijl de wachtende reizigers bediend worden met zitbanken, nieuwe fietsenstallingen, een terras en een bloemenkiosk. Lage beplanting op het plein – geïntegreerd met de betonnen zitbanken – en hoge bomen rondom het plein (op de parkeerterreinen en aan de overzijde van het spoor) zorgen voor een groene aankleding van de ruimte en een verhoging van de verblijfskwaliteit.

Voor de verlichting van het Stationsplein is gekozen voor CEDER A2- white. De white variant heeft een frosted lichtkap welke zorg voor een diffuus lichtbeeld. Op de doorgaande weg langs het plein zijn BRISA armaturen voorzien van Zhaga connector geplaatst. Hiermee zijn de armaturen futureproof: ze kunnen snel en eenvoudig worden geüpdatet en uitgebreid met extra functionaliteiten. 

Deel dit project:

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.