Lightronics-armatuur-satego-content-2
SATEGO

SATEGO

SLANK EN SLAGVAST

Het slank vormgegeven SATEGO-armatuur is slagvast en vandalismebestendig (7x IK10). Daarmee is het armatuur geschikt voor gevangenissen, politiebureaus, parkeergarages, tram-, bus-, metro- en treinstations, tunnels en portalen. SATEGO kan worden voorzien van antigraffiti-coating en een extra slagvaste polycarbonaat lampondersteuning. Het armatuur is onderhoudsvriendelijk en tevens geschikt als continuverlichting en noodverlichting.

Beknopt overzicht
IP54 7xIK10 Veiligheidsklasse1 Veiligheidsklasse2 Easylight CE-keurmerk

Toepassingen
Openbare ruimte, Buiten de bebouwde kom, Ziekenhuis, Penitentiaire Inrichtingen, Verzorgingstehuis, Noodverlichting, Noodverlichting, Noodverlichting

Lichtkap
Uv-gestabiliseerd polycarbonaat

Kleur
RAL 9006

Behuizing
Aluminium gecoat

Lumenbereik
Van 2200 tot 8000

Label
Lightronics

RA-waarde
> 80

Lichtprofielen
Symmetrisch

Lightronics-armatuur-satego-content-1

DE VOORDELEN VAN DE SATEGO

OPTIMALE LICHTBELEVING

Een optimale lichtbeleving en besparen gaan perfect samen bij de SATEGO. De extreem slagvaste verlichting biedt een keuze uit een vaste configuratie of een dimbare variant. Het armatuur beschikt over CLO (Constant Lumen Output) of vijf standaard dimregimes die aan de hand van vooraf ingestelde tijdsinstellingen van vermogen en lichtsterkte veranderen. Zo gaat een goed verlichte en veilige omgeving hand in hand met energiebesparing, met licht waar en wanneer gewenst.

Alternatieve armaturen

Slagvast en efficiënt

PLUTEGO is extreem slagvast en geschikt voor toepassingen waar slagvastheid een vereiste is. Het LED-armatuur is energiezuinig en onderhoudsarm en beschikbaar in 2 lengtematen. Het multifunctionele armatuur is leverbaar als inbouw- of hoekarmatuur.

Efficiënte LED-tunnelverlichting

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-tunnelverlichting. VENTEGO is een zeer vlak, extreem slagvast en vandalismebestendig opbouwarmatuur, geschikt voor een groot aantal toepassingen.

Robuust en efficiënt

Verlaag uw energie- en onderhoudskosten en verbeter de veiligheid met duurzame en efficiënte LED-(tunnel)verlichting. Het A2-armatuur is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen.

Op zoek naar een lichtoplossing? Wij staan voor u klaar!

palceholder
Noord-Holland, Flevoland, Utrecht, Gedeeltelijk Zuid-Holland en Drenthe.
Georgette ten Klooster
Accountmanager
Lightronics-personeel-olaf-pohlmann
Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland
Lightronics-personeel-niels-van-t-hof
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland
Niels van 't Hof
(Vanaf juni weer beschikbaar)
Accountmanager
Tom Barneveldweb
Zeeland, Noord-Brabant, Limburg en gedeeltelijk Zuid-Holland