DSCF0389

Woonstraat - Druten

CEDER A3-Night
Project
Gemeente Druten
Toepassing
Woonstraat, parkeerplaats, voetpaden
Armaturen
CEDER A3-Night
Adviesbureau
Buroteta l.t.t.

De appartementencomplexen aan de Vlakkers hebben een metamorfose ondergaan. De sobere appartementen met rode, gele en oranje deuren konden wel een opknapbeurt gebruiken. De buurt, die tegenover wijkcentrum De Doorkijk in Druten-Zuid ligt, kreeg een facelift.

Men knapte onder andere de trappenhuizen, entrees en gevels op. Waar nodig werden in de huurappartementen nieuwe keukens en badkamers aangebracht. Dan was er nog de buitenkant. De drie gebouwen, goed voor 65 koop- en huurwoningen, kregen niet alleen een witte kleur, ook kwamen er nieuwe balkons en daken. 

De laatste klus betrof  opknappen van de openbare ruimte bij de Vlakkers. Er is nu meer groen, minder verharding en er is nieuwe openbare verlichting aangebracht. Voor de verlichting  bij de appartementencomplexen is gekozen voor het duurzame CEDER armatuur. De duurzaamheid van de Cederboom staat symbool voor de visie van Lightronics. Daarin zijn maatschappelijk verantwoord ondernemen, social return, circulariteit, sociale veiligheid en kwaliteit belangrijke kernwaarden.

Deel dit project:

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.