nieuw-wandarmatuur-bow

Maak kennis met wandarmatuur BOW!

10 mei 2022 | Nieuws

Als eerste wandarmatuur met meerdere lichtprofielen is de BOW een veelzijdig armatuur in de Hogro Plus lijn. Met een speciaal breedstralend lichtprofiel voor galerijen en een apart diepstralend profiel voor toepassingen boven een toegangsdeur kan hetzelfde armatuur op meerdere manieren ingezet worden.

Hogro Plus

De BOW is onderdeel van de Hogro Plus lijn van Lightronics. De armaturen in deze lijn combineren een stijlvolle uitstraling met duurzaamheid. De aluminium behuizing geeft niet alleen een design uitstraling, het materiaal heeft een lange levensduur en is bovendien recyclebaar. Alle armaturen in de Hogro Plus lijn zijn voorzien van de laatste duurzame LED-technieken om een maximale besparing van energie en daarmee een reductie van CO2-uitstoot te behalen.

Specificaties

De twee lichtprofielen van de BOW zorgen voor gericht licht op de gewenste plaats. Dit verhoogt niet alleen een gevoel van veiligheid, lichthinder wordt op deze manier voorkomen. De BOW is uitvoerbaar in 280, 440 of 560 lumen met een standaard kleurtemperatuur van 4000K. De BOW is verkrijgbaar in DB703 en RAL 9010, optioneel kan er gekozen worden voor een schemerschakelaar of een Comfort Light versie, met een bewegingsmelder en schemerschakelaar.

Bent u benieuwd of de BOW een geschikte oplossing is voor uw woonomgeving?

Vraag een lichtplan aan! Lees meer over de BOW
Deel dit bericht: