Stage MBO Informatica

Full-time

We zijn op zoek naar een stagiaire MBO Informatica! Verlichting van Lightronics kom je overal tegen. Van de openbare ruimte en woonomgeving tot sporthallen. Bij alles wat wij doen staat de Kracht van Licht centraal. Daar werken we elke dag vol passie aan. Medewerkers bepalen de kracht van de organisatie. Werken en leren bij Lightronics is werken en leren bij een innovatief bedrijf waar je volop ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Word jij onze nieuwe stagiaire?

Kaart - Leren kennen

Functieomschrijving

Dagelijkse verzenden wij orders richting onze klanten. De labels die op onze product(dozen) terecht komen worden op een complexe wijze gegenereerd. Het maken van labels in Isah geborgd gecombineerd met maatwerk vanuit een externe partij.

Klanten hebben steeds specifiekere eisen aan de labeling .Als wij dit vraagstuk intern niet kunnen oplossen omdat we het proces niet volledig in eigen beheer hebben, zou dat in de praktijk kunnen betekenen dat een zending niet weg kan.

In de toekomst zouden we het kunnen genereren van labels graag volledig in eigen beheer hebben en daar ligt wat ons betreft een mooie stageopdracht voor een student MBO Informatica!

Jouw opdracht: De kennis en kunde van het genereren van de labels volledig in eigen beheer en een zoveel als mogelijk geautomatiseerd proces vanuit een koppeling met ons systeem Isah. Dit vergt aan de voorkant nog enig onderzoek vanuit jouw kant, maar daarna is de weg ook vrij om het direct te implementeren binnen de organisatie!

Jouw stageresultaat/opdracht belandt dus niet ergens op een plank... wij gaan je heel dankbaar zijn voor een bruikbaar labelsysteem/proces!

Jouw profiel

Ben je enthousiast geworden van de stageopdracht die we je kunnen bieden? Voldoe je daarnaast aan de onderstaande voorwaarden dan zouden wij graag kennis met je maken:

  • Je zit in je derde of vierde jaar van je Mbo-opleiding in de richting van informatica;
  • Je werkt graag in een dynamisch en drukke omgeving waar geen dag hetzelfde is;
  • Je bent een enthousiast persoon, initiatiefrijk en zelfstandig ingesteld;
  • Je bent leergierig en in staat theorie te koppelen aan de praktijk.

Plaats binnen de organisatie

Je sluit aan bij een enthousiast team die er dagelijks alles aan doen om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen! Onze projectleider, Mark van Laerhoven zal je stagbegeleider zijn, maar daarnaast zal je ook regelmatig moeten schakelen met collega's van onder andere afdelingen zoals Operations en Engineering.

Wat bieden wij?

Als je bij ons stage komt lopen wacht er uitdagende functie op je waarin autonomie en initiatief gewaardeerd worden. We leren ook graag van jou! Rode draad binnen onze innovatieve groeiende organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. We laten je hier graag kennis mee maken, sterker nog we hopen dat jij dit ook zo ervaart.

Minstens zo belangrijk;

· Verwachte startdatum februari 2023

· Min. 2-3 dagen per week beschikbaar;

· Een bruto stagevergoeding per maand bij een volledige stageweek van € 500,-;

· Reiskostenvergoeding;

· De ruimte om te groeien en om jezelf te ontwikkelen ;

· Een gezellig en informeel team;

· Gezamenlijke lunch in onze kantine of ga naar buiten voor een Walk & Talk met je collegas;

· Successen en verjaardagen vieren we graag.

Mathilde

Heb je nog vragen over deze functie of over Lightronics? Ik sta je graag te woord!

Mathilde Schlappi
06 53 73 76 76
m.schlappi@lightronics.nl

Sollicitatieformulier

Je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

CV is toegevoegd
Upload je CV*
Let op: velden met een * zijn verplicht.
Bestanden mogen niet groter zijn dan 5MB.
De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .rtf, .pdf, .xls, .xlsx
Door te solliciteren ga je akkoord met ons privacybeleid.
Deel dit bericht: