Lichtadviseur

Full-time

Verlichting van Lightronics kom je overal tegen, in de openbare ruimte in parken en stadscentra maar ook in woonomgevingen zoals galerijen en woonerven. Als marktleider in verlichtingsoplossingen voor de woonomgeving en vaste waarde in de top drie voor straat- en terreinverlichting werken wij door innovatieve, circulaire en energiezuinige verlichtingsoplossingen aan een CO2 neutrale toekomst. Bij alles wat wij doen staat de Kracht van Licht centraal. Daar werken we elke dag vol passie aan. Medewerkers bepalen de kracht van de organisatie. Werken bij Lightronics is werken bij een innovatief bedrijf waar je volop ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. Ons projectbureau, verantwoordelijk voor lichtberekeningen en inventarisaties op locatie bij onze klanten, is op zoek naar een nieuwe collega!

Kaart - Leren kennen

Functieomschrijving

Als Lichtadviseur maak je lichtberekeningen en zorg je voor een passend lichtadvies voor de klant. Informatie die je krijgt vanuit sales en onze klanten kun jij vertalen naar een lichtplan voor onze verlichtingsprojecten (openbare ruimte/ wand & plafond).  Je initieert, ontwerpt, coördineert en rondt zelf maatwerkprojecten af. Natuurlijk ben je op de hoogte van normen op het gebied van verlichtingstechniek en verantwoordelijk voor het naleven van de standaarden en eisen volgens de diverse keurmerken op het gebied van verlichtingstechniek. Je onderhoud contact met brancheorganisaties, en bent zowel voor onze accountmanagers als (potentiële) klanten de specialist op het gebied van verlichting.

Nog geen ervaring binnen verlichting, maar wel ervaren met Autocad en interesse in verlichting: Na een gedegen inwerkperiode ga je direct aan de slag met het  inventariseren van armaturen in bestaande gebouwen, het maken van stippenplannen op locatie met PDF tekeningen, het omzetten van DWG tekeningen naar PDF bestanden én het maken en uitwerken van lichtberekeningen. Gaandeweg worden je werkzaamheden uitgebouwd  en leiden we je graag verder op middels diverse opleidingen op het gebied van verlichting tot een volwaardige lichtadviseur!

Jouw profiel

Het allerbelangrijkste is jouw motivatie en affiniteit met verlichting. Enige flexibiliteit en een rijbewijs is ook benodigd, want onze klanten zitten door heel Nederland. Ervaring binnen de verlichtingsbranche is geen vereiste, affiniteit met onze producten helpt je snel genoeg op weg om gevoel te krijgen bij onze business. Daarnaast zien we graag onderstaand terug in jouw profiel:

  • Je kunt werken met ++Autocad++ en kunt tekeningen van gebouwen lezen en begrijpen
  • Kennis van Dialux heeft een grote voorkeur, maar daar kunnen we je ook in opleiden
  • Je beschikt over werkervaring binnen een technische organisatie      
  • Je hebt minimaal MBO+  werk en denkniveau (opleiding in elektrotechniek is een pré)
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift op zakelijk niveau
  • Je bent nauwkeurig en klantvriendelijk
  • Je goed schakelen tussen taken en weet je de juiste prioriteiten te stellen
  • Last but not least, jij begrijpt als geen ander dat samenwerken voor successen zorgt

Plaats binnen de organisatie

Je sluit aan bij een enthousiast team dat er dagelijks alles aan doet om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen! Als teamlid van het projectbureau heb je een belangrijke samenwerking met de accountmanagers. Samen zorgen jullie ervoor dat de klanten voorzien worden van de juiste lichtberekeningen. Daarnaast zul je regelmatig schakelen met diverse interne afdelingen zoals de Sales Support en Application en Technology. Rene Staps is teamleider van het projectbureau, Mike, Christian en Hans zijn je directe collega’s. Het projectbureau is onderdeel van de Sales afdeling, welke wordt aangestuurd door onze Commercieel Directeur.

Wat bieden wij?

We zijn er trots op dat onze medewerkers bewust kiezen voor Lightronics. De laatste jaren heeft Lightronics mede door de inzet van haar betrokken team medewerkers een sterke groei doorgemaakt. Groei die we realiseerden met aandacht voor mens en milieu en ons streven naar een CO2 neutrale toekomst. Samenwerken, Innoveren, Vertrouwen en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen zien we als belangrijke kernwaarden binnen Lightronics. We laten je hier graag kennis mee maken, sterker nog, we hopen dat jij dit ook zo ervaart.

Minstens zo belangrijk:

·         CAO Technische Groothandel

·         Flexibele werktijden

·         Een salaris passend bij je kennis en ervaring

·         Reiskosten + thuiswerkvergoeding

·         25 vrije dagen + 13 ADV dagen (o.b.v. fulltime contract)

·         Pensioenregeling en collectieve verzekeringen

·         Een gezellig en informeel team

·         Gezamenlijke lunch in onze kantine of een Walk & Talk met je collega’s

·         Vrijdagmiddagborrels en diverse events, successen vieren we graag!

Zin in deze uitdaging? Solliciteer dan direct! Gebruik hiervoor onderstaand sollicitatieformulier.

Heb je nog vragen over deze functie of over Lightronics? Ik sta je graag te woord!

Ronald Dankers
0416 568 600
r.dankers@lightronics.nl

Sollicitatieformulier

Je ontvangt binnen vijf werkdagen een reactie van ons.

CV is toegevoegd
Upload je CV*
Let op: velden met een * zijn verplicht.
Bestanden mogen niet groter zijn dan 5MB.
De volgende bestanden zijn toegestaan: .txt, .doc, .docx, .rtf, .pdf, .xls, .xlsx
Door te solliciteren ga je akkoord met ons privacybeleid.
Deel dit bericht: