LED-oplossingen voor de maakindustrie

Een positieve invloed op productiviteit en veiligheid

Productiviteit en veiligheid

LED-verlichting van Thorlux Nederland, zusterbedrijf van Lightronics heeft een positieve invloed op de productiviteit en veiligheid bij de verwerking van materialen tot nieuwe producten. Basis voor een lichtadvies is een goed uitgewerkt lichtplan dat resulteert in een egaal lichtbeeld en het risico op faalkosten minimaliseert. Bovendien is het mogelijk om het juiste verlichtingsniveau te bereiken met minder armaturen dan bij het gebruik van conventionele lichtbronnen. Met LED bespaart u energie, verkleint u de CO₂-footprint en verlaagt de exploitatiekosten.

In Nederland beslaat de (maak)industrie een significant deel van de economie. De eisen die aan de maakindustrie worden gesteld, worden steeds hoger. Niet alleen op het gebied van productkwaliteit, snelheid van leveren en flexibiliteit, maar ook als het gaat om de milieueisen en energiebeheer.  

Thorlux LED-verlichting voor de maakindustrie

  • Tot 70% energiebesparing
  • Minder armaturen nodig
  • Minder onderhoud
  • Lage exploitatiekosten

U vindt meer informatie over LED-oplossingen voor de maakindustrie op de Thorlux website: 

BEZOEK THORLUX NEDERLAND
Lightronics maakindustrie

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.