DSCF0456

Woonwijk - Utrecht

TPS, TPN, TPB, TPK

Leeuwesteyn is een nieuwe, duurzame woonbuurt met een echt Utrechts en stedelijk karakter. Het ligt aan de westkant van het Amsterdam-Rijnkanaal en verbindt oud met nieuw Utrecht. De buurt grenst aan Leidsche Rijn Centrum en Hoge Weide. 

Om het wooncomplex en de aangrenzende woonstraat een eenduidige uitstraling te geven is gekozen voor de TPS, TPN, TPB en TPK uit de HOGRO serie. 

De LED opbouwarmaturen zijn uitermate geschikt voor woningbouw en sluiten aan bij circulariteit met een retrofit oplossing. De robuuste armaturen bieden een gelijkmatig lichtbeeld en verhogen het gevoel van sociale veiligheid. Naast vandaalbestendigheid volgens het SKG-keurmerk voldoen ze aan de eisen van het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW). Optioneel kunnen deze wand- en plafondarmaturen worden voorzien van een bewegingssensor, schemerschakelaar of noodverlichting. De TPK, uit de Hogro-serie, is geschikt voor galerijen, bij voordeuren en in achterpaden en is stof- en waterdicht (IP65). 

 

Tom Hamelers

Ik sta u graag te woord!

Heeft u ook behoefte aan verduurzaming van uw woonomgeving? Schroom dan niet en stel uw vraag.

Deel dit project:

Lichtoplossingen in uw inbox?

Wij willen je alleen voorzien van lichtoplossingen die voor jou relevant zijn. Als je jouw interessegebieden aanvinkt, ontvang je alleen informatie die voor jou van belang is.
Door op 'Versturen' te klikken ga je akkoord met het privacybeleid.