Sales

De afdeling Sales & Marketing zorgt voor het werven en behouden van onze klanten. Onze accountmanagers vormen de buitenwacht. De collega’s van Sales Support begeleiden de klant door het hele verkoopproces. Marketing & Communicatie verzorgt alle interne en externe communicatie om zo meer mensen kennis te laten maken met Lightronics. Samen werkt de afdeling sales aan een optimale klantbeleving en verkoopervaring.

ACCOUNTMANAGERS
Onze accountmanagers zijn adviseurs in de verkoop van onze verlichting. In klantbezoeken worden wensen besproken met de klant en wordt gekeken naar de beste oplossing voor de omgeving.

SALES SUPPORT
Sales Support ondersteunt de accountmanagers in het offerte- en orderproces. Als aanspreekpunt voor onze klanten bij vragen over orders, levertijden, uitlevering en eventuele reclamaties, hebben onze medewerkers van de binnendienst veel contact met het bedrijfsbureau en de afdeling administratie.

MARKETING & COMMUNICATIE
De afdeling marketing en communicatie zorgt ervoor dat het beleid van het managementteam zowel binnen als buiten Lightronics wordt uitgedragen. De medewerkers houden zich bezig met het verbeteren van de klantbeleving via al onze communicatiekanalen.