Operations Management (+Baanbrekers)

De afdeling Operations bij Lightronics bestaat uit het bedrijfsbureau, assemblage (productie), het warehouse, de kwaliteitsafdeling en BaanBrekers. De medewerkers zorgen er samen voor dat de voorraad op orde is, dat bestelde armaturen geassembleerd en goed verpakt kunnen worden en dat de kwaliteit van alle in- en uitgaande goederen gewaarborgd is.

PRODUCTIE EN WAREHOUSE


PRODUCTIE

Op de assemblageafdeling worden alle armaturen in elkaar gezet. We maken verschillende typen armaturen: van wand- en plafondarmaturen tot straat- en terreinverlichting. Zo leveren we ook extreem slagvaste armaturen die in tunnels en zelfs gevangenissen hangen. Je werkt in een team van assemblagemedewerkers en zorgt er samen met hen voor dat er kwaliteit geleverd wordt. Je bent ook verantwoordelijk voor het op orde houden van de werkvloer: een nette omgeving werkt veiliger en efficiënter en is een visitekaartje voor onze klanten.

 

WAREHOUSE

In het warehouse liggen alle onderdelen om onze verlichting te assembleren. Het magazijn is onderverdeeld in drie delen: goederenontvangst, orderpick en expeditie. Bij goederenontvangst worden de onderdelen bij binnenkomst gecontroleerd en vervolgens op de juiste plek in het magazijn gelegd. Hierdoor kunnen de orderpickers de juiste onderdelen zo efficiënt mogelijk verzamelen, zodat collega’s bij assemblage de armaturen in elkaar kunnen zetten. De expeditie zorgt ervoor dat de juiste producten verzonden worden naar de juiste klant.

240_2017_Werkplaats_Waalwijk_wand&plafond
De talenten van
BaanBrekers

Op een aparte afdeling binnen Lightronics werken de talenten van BaanBrekers. In deze sociale werkplaats werken onze BaanBrekers onder toezicht van een begeleider aan de subassemblage van onze armaturen.

BEDRIJFSBUREAU EN KWALITEITSMANAGEMENT


BEDRIJFSBUREAU

Het Bedrijfsbureau zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt. Het is uiteraard van belang dat er voldoende materialen zijn om de armaturen te kunnen assembleren, dat al deze materialen correct opgeborgen worden en dat alles op tijd af komt. Onder deze afdeling vallen de functies inkoop, planning, werkvoorbereiding en procesbeheer.

 

KWALITEITSMANAGEMENT

Op deze afdeling wordt de kwaliteit van onze armaturen bewaakt. Dit doen we door middel van steekproeven en het op peil houden van onze certificeringen op het gebied van kwaliteit, arbeid en milieu (ISO 9001), MVO-prestatieladder en de CO2 prestatieladder.

werken bij Lightronics - bedrijfsbureau