WAAROM WERKEN BIJ LIGHTRONICS?

We zijn er trots op dat medewerkers er bewust voor kiezen om bij Lightronics te werken. Daardoor kennen we binnen onze organisatie lange dienstverbanden. Lightronics heeft de afgelopen jaren een zeer sterke groei doorgemaakt in omzet, afzet en het personeelsbestand. 

GROEIEN
Groeien betekent echter niet dat we de aandacht voor de mens en medewerker verliezen. We tonen graag onze betrokkenheid door persoonlijke aandacht. Een bosje bloemen is zo gehaald en een kaartje is snel verstuurd.  Betrokkenheid vanuit collega’s en management staan hier centraal en samen zijn wij #trotsoplightronics.

TROTS
Trots zijn we ook als een collega 12,5 jaar in dienst is, een mooi project is afgerond of een mooi salesresultaat is behaald. We vieren dit graag, dus komen met enige regelmaat de echte Brabantse worstenbroodjes voorbij. Ook genieten we maandelijks van homemade taarten en lekkernijen om gezamenlijk de verjaardagen van die maand te vieren.

TEAMSPIRIT
Rode draad binnen onze innovatieve, groeiende organisatie zijn teamspirit en waardering voor elkaar. Misschien niet geheel verrassend, maar zeker wel belangrijk is onderlinge samenwerking, zowel intern als extern. Dit is dan ook een van onze kernwaardes. We laten je hier graag kennis mee maken, sterker nog we hopen dat jij dit ook zo ervaart.