Lightronics-geenfoto

Update brand: tijdelijke productielocatie in gebruik genomen

4 september 2020 | Nieuws
nieuwsbericht-28-september-lightronics_0001_tijdelijke-productie-lightronics-6.jpg

Afgelopen weekend zijn ook de mogelijkheden van de tijdelijke productie- en assemblageruimte aan de Industrieweg in Waalwijk in kaart gebracht. Er wordt druk gewerkt aan het maken van een indeling voor de productielijnen voor armaturen voor straat- en terreinverlichting, alsook voor tunnel- en onderdoorgangverlichting. Nog deze week zal gewerkt worden aan de installatie van de lijnen. Ook wordt de voorraad opgebouwd om de productie en assemblage mogelijk te maken. Wij houden u de komende dagen op de hoogte van de vorderingen.

Update brand: tijdelijke productielocatie in gebruik genomen

Voor onze industriële verlichting: Thorlux by Lightronics geldt dat er weinig tot geen hinder door de brand is ontstaan.

Nieuwe projecten en leveringen

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u vragen heeft wat dit alles, voor de korte termijn, betekent voor uw project of het project van uw klant. Bel ons gerust, wij informeren u graag. Wat betreft lopende projecten en leveringen kunnen we met de kennis van nu gelukkig zeggen dat, wanneer wij geen contact met u opnemen omtrent uw offerte-aanvraag en/of orderbevestiging, uw aanvraag volgens planning zal verlopen, dit geldt ook voor nieuwe aanvragen.

Wanneer u informatie wilt ten behoeve van nieuwe projecten, ook dan helpen wij u graag. Onze Account Managers en de Verkoop Binnendienst kunnen u alle informatie geven en u ondersteunen op de manier die u van ons gewend bent.

Woord van dank

Jos Spapens, Managing Director: “De veerkracht en saamhorigheid van ons team is grandioos. Er wordt met man en macht gewerkt om productie en assemblage weer mogelijk te maken. Ook uw steun in deze moeilijke tijd doet ons zeer goed. Uw hulp en medeleven geven de kracht om door te gaan. Wij streven ernaar de impact van de vreselijke gebeurtenis op 23 september voor u zoveel mogelijk te beperken.”

Team Lightronics

Deel dit bericht: