Lightronics-geenfoto

Eerste levering aan Van Hees Elektrotechniek voor TBV Wonen

30 september 2020 | Nieuws
preview-chat-brand-update-van-hees-elektrotechniek_1.jpg

De eerste armaturen zijn persoonlijk door Accountmanager Devin de Laat overhandigd aan projectleider Paul Kot van Van Hees Elektrotechniek uit Tilburg. Een prachtig moment, waarbij Paul Kot volledig verrast was. De twee appartementengebouwen bestaan uit een begane grond met de bergingen en een viertal appartementen. Daarboven bevinden zich drie woonlagen, elk met negen appartementen. Bewoners zijn nauw betrokken geweest bij de totstandkoming. De TPS-armaturen vormen de finishing touch.

Logistieke hulpmiddelen

Voor de tijdelijke locatie aan de Industrieweg in Waalwijk werden dinsdag, nadat al eerder delen voor de productielijn aankwamen, een aantal hulpmiddelen geleverd. WEBO leverde een heftruck, twee palletwagens en een compressor. Op deze locatie zullen de armaturen voor straat- en terreinverlichting en de armaturen voor tunnels en onderdoorgangen worden geassembleerd. 

Verkoopbinnendienst en het bedrijfsbureau melden dat in het herplanningstraject en het plannen van nieuwe projecten voor straat- en terreinverlichting, in samenwerking met u voortvarende stappen gemaakt worden. “We hebben nauw contact met onze klanten en samen met hen zorgen we ervoor dat vrijwel geen enkel project in gevaar komt. Er is veel begrip voor de situatie. Het vinden van oplossingen staat voorop.”

We zullen u de komende dagen op de hoogte houden van de vorderingen.

Team Lightronics

Deel dit bericht: