Lichtoplossingen voor wandverlichting en plafondverlichting

Circulaire en professionele LED-oplossingen

Lightronics heeft een uitgebreid assortiment voor de totale wandverlichting en plafondverlichting. Van berging tot galerij, van entree tot trappenhuis en van parkeergarage tot parkeerplaats hebben wij voor u de meest optimale lichtoplossing. Niet voor niets zijn wij een belangrijke partner van onder meer woningbouwcorporaties en projectontwikkelaars. Lightronics staat voor een prettige en veilige woonomgeving. Onze armaturen zorgen voor optimaal wooncomfort en sociale veiligheid. Lightronics realiseert voor elke ruimte een optimaal lichtplan. Onze duurzame en energiezuinige lichtoplossingen zorgen daarbij voor een forse daling van uw energie- en onderhoudskosten.

 

Op weg naar een CO2-neutrale toekomst

Nederland wil in 2050 energieneutraal zijn. Om de klimaatdoelstellingen te halen werkt het Rijk samen met provincies, gemeenten en maatschappelijke partners aan een Klimaat- en Energieakkoord, dat vanaf 2019 ingaat. Dit Klimaat- en Energieakkoord is de opvolger van het huidige Energieakkoord en verhoogt de ambities aanzienlijk, naar 49-55% CO2-reductie in 2030 en 80-95% CO2-reductie in 2050.

Alle burgers van Nederland moeten in 2050 in een energieneutraal huis wonen. De gebouwde omgeving is een grote verbruiker. Huishoudens en de dienstensector zijn samen verantwoordelijk voor 37% van het energieverbruik. Door de energieprestaties te verbeteren, kunnen flinke stappen worden gezet. Verlichting speelt daarbij een belangrijke rol. Naast LED als lichtbron dragen ook slimme toepassingen zoals bewegingssensoren, schemerdetectie en connectiviteit bij aan het verlagen van het energieverbruik.

 

 

Remotion Plus, een nieuw tijdperk

Besparen en een optimale lichtbeleving gaan perfect samen met Lightronics Remotion Plus. Appartementencomplexen, maar ook bijvoorbeeld zorginstellingen en studentenhuisvesting, zijn bij uitstek geschikt voor slimme verlichting. Remotion Plus is een intelligent verlichtingssysteem. Dat maakt het mogelijk om licht te creëren waar en wanneer gewenst door de armaturen te voorzien van sensoren. De armaturen zijn volledig in te regelen naar behoefte. Daardoor wordt bijvoorbeeld een trappenhuis uitsluitend verlicht op het moment dat er beweging wordt gedetecteerd. Dat zorgt ervoor dat de energiekosten dalen en de CO2-footprint wordt verkleind. Bij projecten waar Remotion Plus is toegepast zijn reducties van het energieverbruik tot wel 70% gerealiseerd. Remotion Plus is toepasbaar in alle wand- en plafondarmaturen van Lightronics. Lightronics berekent graag uw Total Cost of Ownership.

Toepassingen voor wandverlichting en plafondverlichting

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).