PRUNUS H tilt armaturenfamilie naar grote hoogte

Lightronics breidt de PRUNUS armaturenfamilie voor straat- en terreinverlichting uit met de PRUNUS H. Dit paaltoparmatuur is speciaal ontworpen voor montage op grotere hoogte (tot 12 meter) en bij uitstek geschikt voor verlichting van grote, open ruimtes zoals parkeerterreinen bij ziekenhuizen en winkelcentra, bedrijventerreinen en recreatiegebieden.

PRUNUS H tilt armaturenfamilie naar grote hoogte

De PRUNUS H is leverbaar met asymmetrische en symmetrische lichtverdeling voor plaatsing aan respectievelijk de randen en in het midden van het terrein. Het armatuur heeft een bijzonder hoge lichtopbrengst tot 44.378 lumen bij 350 W systeemvermogen voor de versie met symmetrische lichtverdeling. Net als bij de overige PRUNUS-armaturen is elke LED voorzien van een afzonderlijke lens die het licht richt, wat resulteert in een bijzonder efficiënte optische lichtprestatie en uniformiteit. Zo is het mogelijk om met de PRUNUS H, geplaatst met een onderlinge afstand van 40 meter, een gemiddeld lichtniveau van 22 lux te bereiken (gelijkmatigheid = 0,62).

Duurzaam en onderhoudsvrij

De PRUNUS H is geschikt voor masten met een diameter van 101 mm en past (met een verloopstuk) ook op masten van 76 en 89 mm doorsnede. De gebolde, gladde aluminium bovenkap voorkomt ophoping van vuil en vocht aan de buitenzijde. Het gehele armatuur is geseald en heeft een slagvastheid van IK 10 (20 Joule). Net als de overige LED-armaturen van Lightronics is de verwachte levensduur 100.000 branduren (L80/F10) voor zowel de LED’s als de elektrische componenten. Dit maakt de PRUNUS H een onderhoudsvrije keuze.

CO2-neutraal

In 2016 introduceerde Lightronics de PRUNUS-armaturenfamilie als nieuwe standaard voor CO2-neutraal geproduceerde straat- en terreinverlichting. De grote keuze in vorm, lichtverdeling en toepassingsmogelijkheden maakt het mogelijk om de gehele openbare ruimte in te richten met PRUNUS: met de nieuwe PRUNUS H telt de familie nu 6 modellen en maar liefst 19 varianten.

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).