Lightronics vindt tijdelijke productielocatie

Na de brand die in de nacht van dinsdag op woensdag aanzienlijke schade veroorzaakte aan onze assemblage-faciliteit, zijn wij erin geslaagd een tijdelijke productielocatie in Waalwijk te vinden. Er worden nu al voorbereidingen getroffen om op zeer korte termijn de assemblage in te richten om de productie op te kunnen starten.

Lightronics vindt tijdelijke productielocatie

Eerder al konden we melden dat door het kordate optreden van de brandweer is voorkomen dat het vuur kon overslaan naar het warehouse en de kantoren. Nu blijkt dat de voorraad grondstoffen en halffabricaten behouden zijn. Na de opstart van de productie verwachten we zo snel mogelijk aan onze normale levertijden te kunnen voldoen. Voor de korte termijn zullen wij, indien nodig, contact met u opnemen.

Vanaf heden komt ook onze bereikbaarheid weer op gang. Wij willen u echter verzoeken bij vragen over projecten of leveringen zich te wenden tot uw Account Manager of de Verkoop Binnendienst. Zodra we meer weten, zullen we u informeren.

Wij zijn zeer onder de indruk van de hartverwarmende reacties van onze relaties. Het geeft ons de kracht onze schouders eronder te zetten en door te gaan.

Team Lightronics

Blijf op de hoogte van de laatste lichtoplossingen.

Selecteer optioneel uw interessegebied(en).